x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 14 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 14 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Aug 2012   •   21:00

Berbec
Luna este astazi in zodia Racului si te stimuleaza in zona sufletului si a intimitatii. Esti predispus la sensibilitate si la emotii puternice. Imaginatia ta este debordanta, dar pare putin umbrita si ar putea capata o nota de ingrijorare. Actiunile partenerilor tai le-ai putea privi cu ochi nu prea buni si ar fi bine sa renunti la agresivitate pentru a nu-i transforma in dusmani.

Taur
Tu primesti influenta Lunii in Rac in zona comunicarii si a drumurilor scurte. Relatia cu colegii de serviciu si cu subalternii poate deveni incordata. Pastreaza-ti calmul, amabilitatea si buna-credinta, caci prin situatiile aparute azi ai putea fi tras la raspundere pentru erorile unui subordonat sau sa fii chiar tu cel care trage la raspundere.

Gemeni
Luna in Rac este plasata in zona banilor castigati din munca proprie. Situatia ta financiara nu este prea grozava, ai tendinta de a cheltui mai mult decat castigi, iar unele surse de castig din munca proprie par sa se lase asteptate. Dispui de o intuitie foarte puternica si ar fi bine sa te lasi ghidat de ea pentru a gasi abundenta, atat cea spirituala, cat si pe cea materiala.

Rac
Astazi Luna este gazduita de zodia ta si te predispune la sensibilitate, emotivitate, inclinatie catre arta, muzica si frumos. In cazul in care iti doreai o vacanta, te poti bucura de o minunata calatorie in strainatate. Intuitia si clarviziunea sunt la cote foarte ridicate si traversezi un moment de dezvoltare a facultatilor spirituale.

Leu
In cazul tau, Luna in Rac este plasata in zona discretiei, a iertarii si incheie un ciclu de evolutie. Probabil ai invatat sa muncesti cu drag, sa te implici doar in activitatile care iti aduc placere si valoare, astfel incat acest consum de energie sa se ruleze in zona sanatatii. Pare ca ti-ai dezvoltat compasiunea si sprijini cu drag oamenii cu nevoi speciale.

Fecioara
Luna este in Rac si este implicata in aspecte tensionate care ti-ar putea atrage o stare de stres si tensiune interioara. Sub influentele astrale de astazi esti introvertit, emotiv, hipersensibil si usor de ranit. Iti este destul de greu sa te deschizi si sa iti deschizi inima, dar nu este cazul sa devii defensiv. Respira si primeste cu incredere darurile vietii.

Balanta
In cazul tau, Luna in Rac se plaseaza in zona carierei si a statutului social. Aspectele sunt tensionate si te predispun la sensibilitate si emotivitate. Relatia cu sefii si cu autoritatile este destul de tensionata. Poti avea parte de unele surprize neplacute din partea unui asociat sau partener. Pastreaza-ti buna-credinta, nu lua lucrurile personal si comunica deschis.

Scorpion
Tu primesti influentele Lunii in Rac in zona principiilor si a filosofiei de viata. Ai o imaginatie foarte puternica si ti-ai putea crea asteptari nerealiste legate de colegii de serviciu sau de relatia cu subordonatii. Fii impartial, flexibil, obiectiv, asculta activ, si cu sprijinul colegilor poti restabili armonia la locul de munca. Ai mare atentie la drum si in calatorii.

Sagetator
Luna in Rac se proiecteaza in zona transformarii si a regenerarii. Procesul de transformare prin care treci este unul profund, din temelii. Cheia de echilibrare si reducere a tensiunii pare sa fie iubirea, spontaneitatea, bucuria de viata si deblocarea creativitatii. Zambeste cat mai des, inspira-te din gingasia si inocenta copiilor si lasa viata sa curga.

Capricorn
Luna este in Rac si iti atrage atentia asupra relatiilor, colaborarilor si parteneriatelor oficiale in care esti implicat. Manifesti o contradictie intre vechi si nou. Posibil ca ceva sau cineva din prezent sa iti activeze o rana mai veche, nevindecata, si sa reactionezi emotional si agresiv. Poti simti brusc sa faci schimbari prin casa sau chiar sa iti schimbi domiciliul.

Varsator
Tu esti stimulat de Luna in Rac in zona muncii, a rutinei si a sanatatii. Ai tendinta de a fi critic, rigid si dominator in raporturile cu colegii de serviciu. Nu uita ca de felul in care iti consumi energia muncind depinde starea ta de sanatate. Cauta si dezvolta partea lejera si placuta a activitatii pe care o prestezi si investeste pasiune si prosperitate in munca ta.

Pesti
Tie Luna in Rac iti activeaza zona iubirii si a creativitatii. Pot aparea unele chletuieli neprevazute, poate chiar taxe, impozite sau amenzi care ar putea genera discutii incordate legate de bani cu persoana iubita sau chiar cu copiii. Detaseaza-te de stres si de nervi si aminteste-ti vorba care spune ca "pe-o parte pierzi, iar pe alta parte castigi".

×