x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 4 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 4 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Oct 2012   •   20:51
Horoscop zilnic, joi 4 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Pentru următoarele trei săptămâni, Venus traversează zodia Fecioarei şi îţi activează zona muncii, a rutinei zilnice, dar şi a sănătăţii. La locul de muncă eşti perfecţionist, muncitor dar şi extrem de cicălitor, acordând atenţie sporită celor mai mici detalii. În acest interval îţi recomand să te preocupi de igienă şi sănătate. Ţine cont de toate semnalele pe care ţi le trimite corpul. Este un moment propice pentru începerea unei cure de detoxifiere.

Taur

În următoarele săptămâni, tu primeşti influenţa lui Venus în zona iubirii, a creativităţii şi a copiilor. Eşti foarte pedant, meticulos şi nu scapi din vedere nici o scamă de pe cămaşă persoanei iubite. Probabil că nu treci la joacă până când nu e totul în ordine prin casă. Eşti înclinat către jocuri şi distracţii metodice sau care implică dexteritate. În cazul în care eşti singur, s-ar putea înfiripa o idilă romantică sau relaţia existentă se va îndulci.

Gemeni
Ordinea şi curăţenia îţi doreşti să domnească în casa şi în familia ta, pe perioadă tranzitului planetei Venus prin zodia Fecioarei. Eşti extrem de grijuliu cu cei din familie şi adori să te simţi util prestând servicii pentru ei. Eşti sensibil  şi simţi nevoia să fii ocrotit, în special de apropiaţi sau de către părinţi. Dacă apropiaţii nu îţi fac pe plac, nu te abaţi de la critică sau poţi deveni cicălitor sub pretextul că le vrei binele.

Rac
Cu Venus în Fecioară, proiectată în zona comunicării şi a gândirii, ai ocazia să te remarci prin precizia şi eficientă cu care comunici. Eşti destul de scump la vorbă dar te exprimi frumos şi curat, atât în scris cât şi verbal. Ţi se deschide apetitul pentru călătoriile scurte şi îţi place să îţi reîncarci bateriile plimbându-te în natură. Acorzi o atenţie sporită fraţilor şi verişorilor şi te interesezi de viaţa lor până la cele mai mici detalii.

Leu

În ceea ce te priveşte, Venus în Fecioară activează zona câştigurilor financiare prin munca proprie. Eşti foarte judicios în  administrarea resurselor tale băneşti sau materiale, cauţi securitatea materială şi sentimentală. Câştigi bani în mod cinstit, cel mai probabil din activităţi intelectuale. Eşti foarte senzitiv, îţi place să trăieşti viaţa cu toate simţurile. Nu eşti străin de zicala "dragostea trece prin stomac" şi îţi exersezi talentele culinare.

Fecioară
Graţie planetei Venus care îţi tranzitează semnul zodiacal, în următoarele săptămâni eşti mult mai sociabil şi ai putea avea mai pregnant sentimenul că vorbeşti aceeaşi limbă cu cei din jurul tău. Manifeşti o puternică dorinţă de autoperfecţionare. Cauţi ordinea, precizia şi disciplina în jurul tău. În cazul în care pretenţiile nu îţi sunt îndeplinite, poţi deveni extrem de critic. Eşti metodic, analitic, îţi plac lucrurile frumoase cu condiţia să fie şi practice.

Balanţă
Venus în Fecioară îţi transmite influenţele în zona discreţiei, a nevoii de acceptare, şi te predispune la izolare, reculegere sau timiditate. Manifeşti îngrijorare şi nelinişte. Dispui de o imaginaţie foarte bogată şi îţi place să faci servicii în folosul comunităţii sau al oamenilor cu nevoi speciale. Este o perioadă bună pentru activităţi caritabile, pe care îţi place să le organizezi şi să le controlezi până la cel mai mic detaliu.

Scorpion
Tu eşti vizat de Venus în Fecioară în zona anturajului, a prietenilor sau a grupurilor din care faci parte. În această perioadă, eşti dependent de prieteni şi de anturaj pentru a fi fericit. Eşti foarte amabil, deschis către oameni şi cu o popularitate în creştere. Te comporţi ca un prieten practic, pragmatic, plin de grijă şi te preocupă detaliile cotidiene sau problemele de sănătate ale prietenilor. Nu lua asupra ta situaţiile de viaţa ale celor din anturaj.

Săgetător
Tranzitul lui Venus prin zodia Fecioarei te influenţează în zona carierei, a puterii şi a prestigiului social. Preferi ordinea şi disciplină la locul de muncă. Faci tot posibilul să dobândeşti recunoaşterea şefilor pentru munca temeinică şi exigentă pe care o depui. Standardele tale sunt foarte ridicate şi lupţi să te afirmi prin tot ce faci. Cauţi compania partenerilor care să îţi  confere un statut financiar sau social.

Capricorn

În cazul tău, tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioarei te orientează către studiu şi lărgirea orizontului cunoaşterii. Acorzi mare importanţă valorilor morale sau religioase. Ai putea alege să aprofundezi studiul unei limbi străine. Contactele sociale sau sentimentale pe care le ai în această perioadă sunt cu oameni întâlniţi în universităţi, biserici sau în decursul unor călătorii îndelungate, poate chiar în ţări străine.

Vărsător
Sub influenţa planetei Venus plasată în zona bunurilor împărţite şi a tainelor, eşti tentat să îţi revizuieşti cu atenţie toate contractele sau parteneriatele în care eşti implicat, pentru a şti ce aşteptări financiare şi morale să îţi creezi. Pe plan afectiv, în săptămânile ce urmează poţi fi extrem de pasional, dar la polul opus ai putea manifestă tendinţe de gelozie, posesivitate, manipulare sau control. Păstrează-ţi încrederea în tine şi în dreptul tău la fericire.

Peşti

Pe tine, Venus în Fecioară te stimulează în zona căsătoriei sau a parteneriatelor profesionale în care eşti implicat. Eşti perfecţionist în relaţii, îţi place ca partenerul să facă totul "ca la carte". Nu te dai în lături de la a sancţiona cele mai mici greşeli, prin critică sau replici acide, în cazul în care cei din jur nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Pui mare preţ pe relaţiile sociale şi pe imaginea ta, fapt care ţi-ar putea da o tendinţă spre compromis.

×