x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 16 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 16 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Mai 2013   •   21:22
Horoscop zilnic, joi 16 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Nicoleta Svârlefus  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






Berbec
Astăzi eşti nevoit să găseşti soluţii noi, alternative, în caz că eşti în impas financiar prin blocarea unor fonduri sau retragerea sprijinului promis de un partener într-un proiect. Dacă rămâi optimist şi apelezi la calităţile tale şi la puterea ta de a te replia în orice situaţie, vei găsi mijloacele necesare şi soluţiile optime. Pe de altă parte, astăzi e bine să eviţi posesivitatea, atitudinea dominatoare şi impunerea autorităţii cu forţă. Nu uita că autoritatea autentică o obţii prin echilibru interior şi încredere.

Taur
Luna în Leu, în zona sufletului, casei şi căminului, aduce dorinţa de schimbare, înnoire şi activităţi relaxante. E posibil ca cei dragi, în special partenerul de viaţă, să nu-ţi răspundă cu acelaşi entuziasm, mai ales dacă intenţionezi să faci nişte investiţii. Aşadar, astăzi e necesar să exersezi flexibilitatea, să cauţi punctul de echilbru, să negociezi, în loc să iei personal alegerile celor din jur. O atitudine orientată spre soluţii şi echilibru te va ajuta să-ţi împlineşti o dorinţă.

Gemeni
Mercur tocmai a intrat în Gemeni, zodia sa de domiciliu. Aşadar, eşti din nou în largul tău, având efervescenţă, disponibilitate către comunicare şi împărtăşire, inspiraţie, idei numeroase. Astăzi, riscul este de a-ţi disipa energia şi a-ţi abandona sarcinile profesionale sau activităţile de rutină. Aşadar, e necesar să găseşti un echilibru între curiozitatea de a explora posibilităţi noi şi responsabilitatea asumată în legătură cu munca ta.

Rac
Pentru tine, intrarea lui Mercur în Gemeni avertizează că a venit momentul să fii ceva mai discret, mai ales în chestiunile care ţin de proiecte, afaceri, bani. Ascultă mai mult, aşteaptă momentul potrivit pentru a face declaraţii sau a-ţi împărtăşi intenţiile şi, mai ales, fii atent ce şi cui spui. Sunt posibile jocuri de culise, discuţii în cercuri restrânse, propuneri neoficiale. Îţi ajung la urechi multe informaţii, dar deocamdată e bine să le ţii pentru tine, dacă vrei să ai de câştigat.

Leu
Provocările legate de zona muncii, eventual şi a sănătăţii, te orientează către noi perspective şi posibilităţi. Transformările profunde la nivel de percepţie şi convingeri sunt necesare şi benefice, în această perioadă, chiar dacă te temi de necunoscut. Astăzi, Luna în Leu te ajută să-ţi dai seama care-ţi sunt prietenii, susţinătorii şi aliaţii. O persoană din anturajul apropiat te poate ajuta să gestionezi tensiunile interioare şi să transformi nişte inhibiţii. Relaţia cu o persoană în vârstă din familie are nevoie de compasiune şi permisivitate.

Fecioară
Te afli într-o perioadă dinamică şi plină de oportunităţi în ce priveşte ascensiunea profesională. Totuşi, pentru a înainta armonios şi cu succes, e necesar să fii pregătit şi pentru unele schimbări fundamentale, nu atât de formă, cât mai ales de conţinut, în unele proiecte şi relaţii. Astăzi, Luna în Leu, deşi îmbie la expunere, avertizează, în acelaşi timp, asupra importanţei discreţiei. Prin urmare, gândeşte de două ori înainte să deschizi gura şi aşteaptă să ai toate informaţiile, înainte să iei decizii.

Balanţă
Pentru tine, ziua de astăzi marchează începutul unei perioade în care accentul este pus pe învăţare, asimilare de informaţii noi, desăvârşire a cercetărilor într-un anumit domeniu. Ţi se pot deschide noi culoare de creştere şi evoluţie, poţi cunoaşte oameni interesanţi dispuşi să împărtăşească din experienţa lor. Pe de altă parte, există încercări în zona familiei şi relaţiilor. Se reactivează o stare pe care ai mai trăit-o în toamna anului trecut, ca un dor, o tânjire după ceva, o nemulţumire în ce priveşte viaţa personală, toate acestea indicând faptul că e timpul să accepţi transformarea unor şabloane vechi.

Scorpion
Probabil nu e o noutate pentru tine faptul că segmentul muncii şi relaţiilor aferente are nevoie de reformare şi transformare. Traversezi o perioadă în care totul curge spre o nouă formă de activitate şi un nou context relaţional care să te sprijine, oricât te-ai opune. Astăzi, Luna în Leu te poate ajuta să întrezăreşti sensul adecvat de urmat în ce priveşte cariera şi statutul socio-profesional. Însă nu e de ajuns să conştientizezi, e nevoie şi de asumare, dar mai ales de acţiune.

Săgetător
O nouă viziune, inspiraţie, creativitate, încurajare din partea partenerului, toate acestea îţi sunt astăzi disponibile, cu condiţia să te eliberezi de frică şi de inhibiţiile care te-au ţinut până acum pe loc. Oricât ai tine cu dinţii de ceva din trecut, încercând să păstrezi o aparentă stare de echilibru, e clar că acum eşti nevoit să dai drumul, să te eliberezi de un context constrângător şi apăsător, fie că e vorba de o atitudine, o relaţie sau un proiect. Cert este că pentru a face alegerile adecvate, e nevoie ca mai întâi să ai încredere în tine, căci tu eşti la sursa lor.

Capricorn
Sectorul muncii şi activităţilor zilnice primeşte, de astăzi, energia lui Mercur, cel care facilitează apariţia ideilor şi relaţiilor noi, schimburile, inspiraţia şi comunicarea. Urmează zile cu discuţii şi întâlniri pe marginea unor proiecte. E posibil să apară perspective noi şi, chiar dacă încă nu sunt foarte clare, rămâi deschis, receptiv şi ia în calcul orice posibilitate. În altă ordine de idei, această perioadă te provoacă să ieşi din zona de confort şi să faci schimbări legate de evoluţia personală.

Vărsător
Luna stă astăzi în Leu, Mercur tocmai a ajuns în semnul său de domiciliu (Gemeni), aşa că ai toate motivele să priveşti mai senin viaţa, să alegi gândurile pozitive în defavoarea celor distructive şi să te bucuri de propriile realizări şi iniţiative. Chiar dacă ai încă sentimentul că lucrurile înaintează greu, nu decât un semn că e momentul să exersezi răbdarea şi să-ţi dai prilejul de a învăţa din alegerile trecute. Fii atent la ideile care-ţi stârnesc pasiunea şi entuziasmul, şi notează-le.

Peşti
Eşti conştient de paşii pe care i-ai făcut până acum, în zona muncii şi profesiei, sau te cramponezi de ceea ce lipseşte, întârzie şi necesită efort? Astăzi poţi să fii recunoscător pentru experienţele tale prezente sau poţi să investeşti energie în gânduri pesimiste. E alegerea ta. Pe de altă parte, e posibil ca în aceste zile să revină îndoieli cu privire la aspiraţii, prieteni, coechipieri. O situaţie tensionată mai veche, care vizează inclusiv finanţele, se poate reactiva, doar că e semnal că e timpul să schimbi ceva în acest sens.



________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic