x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, duminică, 20 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, duminică, 20 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro


--------------------------------------------

Berbec

Banii si bunurile materiale dobandite prin munca proprie sunt aspectele care te preocupa cel mai mult in acest weekend. S-ar putea sa afli vesti interesane legate de salarizarea si conditiile locului de munca la care activezi sau, functie de caz, poti primi oferte de munca destul de avantajoase. Fii prudent si nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard. Discordia pandeste in umbra si iti poate crea neplaceri daca iei decizii rapide si nefondate. Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazeaza-te doar pe tine si asculta imboldurile sufletului tau. Sunt momente excelente pentru a-ti planifica bugetul de venituri si cheltuieli pe termen lung. Pe de alta parte, gandeste-te si la valorile spirituale ale vietii.

Taur

Finalul acestei saptamani este potrivit pentru a te ocupa atat de trupul, cat si de sufletul tau. Mergi la o sala de gimnastica, la un cabinet de cosmetica sau pur si simplu plimba-te in aer liber si bucura-te de tot ce te inconjoara. Esti un bun si fascinant povestitor deocamdata, de aceea fii prudent si incearca sa iti dozezi volumul informatiilor pe care vrei sa-l impartasesti celorlalti. Foarte usor poti comite gafe, vorbind prea mult si de aici este doar un pas pana la aparitia unui carusel de situatii greu de controlat sau oprit. Detaseaza-te de problemele celor din preajma si indreapta-ti eforturile catre propria ta dezvoltare personala sau sociala.

Gemeni

In acest weekend, bine ar fi sa iti acorzi o atentie sporita. Evita forfota cotidiana si prezenta celorlalti. Senzatia ca ceva se petrece in anturajul tau fara stirea ta este la cote inalte, rezultand de aici un ocean de emotii. Analizeaza pe indelete evenimentele si personajele cu care ai de-a face si alcatuieste planuri de schimbare a directiei in viata. Primesti informatii extraordinare pe cai neobisnuite si bine ar fi sa tii cont de ele si sa actionezi in consecinta. Atentie ca sanatatea este vulnerabila pe segmentele gatului si aparatului urinar. Evita tratamentele alopate si foloseste remediile bunicii. Plimba-te in aer liber, mediteaza intr-un loc sfant si detaseaza-te de tot si toate.

Rac

Vrei, nu vrei, trebuie sa te ocupi de prieteni in acest weekend. Sunt posibile vizite supriza din partea unor cunostinte vechi, de care nu ai mai auzit de mult. Fii deschis si primeste-ti oaspetii cu drag. Vei afla informatii, sfaturi si solutii foarte bune pentru situatiile cu care te confrunti in prezent. Pe de alta parte se recomanda multa prudenta, intrucat unele persoane din anturajul tau te pot trada in orice moment. Incearca sa analizezi pe indelete persoanele apropiate si debaraseaza-te repede de cele care ti-au creat neplaceri. Exista multi protectori falsi in jurul tau. Bazeaza-te mai mult pe fortele tale si evita implicarea in problemele celorlalti.

Leu

Iesirile la rampa sunt pe gustul tau, iar finalul acestei saptamani se pare ca iti va oferi un adevarat festin regal in acest sens. Vei fi nevoit sa faci fata unor demersuri sociale, care te vor pune la treaba, te vor scoate din casa si oricum iti vor modifica planurile personale. Raspunde provocarilor sociale si fii prezent la orice eveniment ce implica multe persoane sau activitate intensa. Relatiile cu sefii si autoritatile sunt destul de tensionate, insa cu prudenta, discernamant si haz de necaz, vei depasi totul cu bine. Traversezi o perioada in care pozitia ta sociala capata o alta fundatie, de aceea fii pe faza. Serile acestor zile aloca-le celor dragi.

Fecioara

Weekendul acesta, astrele iti recomanda detasare de material si deschidere catre latura spirituala a vietii. Sunt zile excelente pentru vizitarea muzeelor, vizionarea pieselor de teatru sau pentru a merge la concerte deosebite. Este foarte accentuata componenta educationala, asa incat vino in intampinarea momentului si intoarce-te la stadiul de invatacel. Daca este vorba de cursuri si studii oficiale, fii prudent, deoarece se pot ivi neplaceri vizavi de examene, interviuri sau relatii cu profesorii. Poti primi vesti legate de strainatate. Sunt la ordinea zilei dialogurile legate de calatorii indepartate, insa favorizate sunt acum doar planurile.

Balanta

Se anunta castiguri provenite de la altii. Sunt zile bune pentru a te gandi la investitii, pentru a pune ordine in banii si bunurile pe care le detii cu altii sau pentru a te ocupa de mosteniri. Atentie ca exista multe riscuri ascunse in acest segment de viata, asa incat ia-ti masuri de precautie. Verifica pe indelete si cu rabdare toate documentele financiare, evita asocierile in afaceri cu persoane putin cunoscute si foloseste cu masura atat banii, cat si bunurile. Pe de alta parte, astrele te provoaca la a cauta si alte dimensiuni ale vietii, in special pe cele spirituale. Fereste-te de speculatii si acorda-ti momente de introspectie.

Scorpion

Imboldurile astrale sunt foarte mari pe zona relatiilor parteneriale si a colaborarilor. Unele relatii se vor destrama definitiv, facandu-se un loc veritabil pentru altele mult mai profitabile. Cu toate ca pare greu sa te desprinzi de unii colaboratori sau in unele cazuri de sot, partener de viata, bine este sa asculti sfaturile inimii si sa lasi la o parte oamenii alaturi de care simti ca nu mai ai nimic in comun. In zilele acestui weekend se pot isca foarte usor discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri. De fapt este foarte bine, pentru ca se pot spune lucrurilor pe nume. Fii deschis, sustine-ti opiniile, dar asculta si doleantele sau reprosurile celorlalti. Pe undva ai si tu o vina ca s-a ajuns la o stare a lucrurilor destul de tensionata.

Sagetator

Chiar daca este sfarsit de saptamana, se pare ca tu tot serviciului ii vei acorda cele mai multe momente. Se anunta multa munca, relatii colegiale disonante si discutii interminabile. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburile tale si sa incerci sa eviti provocarile celorlalti. Sanatatea este foarte vulnerabila, in special pe segmentele gatului si pe segmentele aparatului uro-genital. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, decat in cazuri speciale. Relatiile cu personalul medical sunt tensionate, fiind posbile multe neintelegeri sau incurcaturi in documente. Sfatul astrelor este sa ai mai multa grija de tine si sa muncesti atat cat, cum, cand si ce trebuie.

Capricorn

Pentru tine astrele pregatesc petreceri si chef de amor in acest weekend. Poti organiza petreceri sau reuniuni pentru cei dragi, dar si tu la randul tau poti primi invitatii in acest sens. Fii prudent, deoarece exista o tendinta de a exagera in multe privinte: mancare, bautura, relatii sentimentale, petreceri. Copiii sunt o alta provocare a zilelor de weekend. Sunt posibile disensiuni intre generatii, dar pana la urma cu totii veti avea de invatat din evenimentele perioadei pe care o traversam. Atentie ca tu una iti doresti in materie de iubire si cu totul alta primesti. Lasa emotivitatea deoparte si fii mai realist.

Varsator

Tu ai multe si marunte de facut in acest weekend acasa. De la curatenii generale, reamenajari interioare sau ale gradinii, pana la dialoguri importante cu membrii familiei. Fii atent la reparatiile necesare spatiului locativ, deoarece sunt ascunse si greu de remediat. Se poate pune problema vanzarii sau achizitionarii de bunuri patrimoniale. Verifica atent toate documentele si bunurile pe care vrei sa le instrainezi sau sa le cumperi. Poate ar fi mai bine ca, deocamdata, sa testezi piata si sa lasi actiunea propriu-zisa pentru o alta perioada mai buna. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar conflictele pe masura. Asculta si respecta parerile celorlalti, pentru ca si tu sa fii ascultat si respectat la randul tau.

Pesti

Se pare ca tu vei fi mai mult pe drumuri la finalul acestei saptamani. Intalnirile si dialogurile cu rudele si prietenii apropiati vor fi frecvente, indiferent ca-ti place sau nu. Momentele placute, mai mult sau mai putin, se vor derula pe rand, lasand in urma lor un gust dulce-amar. Sunt zile bune pentru a lamuri situatii mai vechi, pentru a afla informatii folositoare, dar si pentru a face o curatenie drastica printre apropiati. Evita implicarea in problemele celorlalti si nu lua de bun chiar tot ce ti se spune. Pe de alta parte, dorinta de a-ti imbogati bagajul de cunostinte este la cote inalte si bine ar fi sa-i dai curs prin lecturarea unei carti bune sau chiar prin participarea la diverse cursuri.

×