x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică 10 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic duminică 10 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Iun 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

BERBEC

Sambata ar trebui sa te inconjori de prieteni. Sunt posibile intalniri agreabile, discutii profitabile si nu in ultimul rand poti afla informatii pretioase legate de serviciu sau de bani. Duminica vei simiti o nevoie stringenta de a te retrage intr-un loc drag sufletului si trupului tau. Sunt posibile insomnii si revelatii despre oamenii si evenimentele din viata ta. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si aparatului digestiv, de aceea fii prudent si odihneste-te mai mult. Atentie ca la serviciu apar diverse intrigi si conflicte! Incearca sa iti tii firea si sa eviti provocarile celorlalti.

TAUR

Week-end-ul acesta se pare ca te gaseste tot la serviciu. Un sef iti poate da de lucru acasa sau pur si simplu, intuitia ta iti transmite ca este nevoie sa iti continui munca si in zilele libere ale saptamanii. Incearca sa te detasezi si sa lucrezi strictul necesar, deoarece sunt momente pasagere. Cu toate ca tensiunile din sfera muncii vor continua, cu putin efort vei reusi sa te descurci cu brio. Duminica este rezervata prietenilor. Vrei, nu vrei, acestia vor roi in jurul tau, te vor provoca destul de mult, insa cu subiecte interesante. O discutie de taina cu cineva drag iti poate aduce lumina in multe necunoscute existente acum in viata ta.

GEMENI

Sfarsitul acesta de saptamana este potrivit pentru dialogurile cu cei aflati in strainatate. Poti planifica diverse calatorii peste mari si tari, atat in scop turistic, cat si in scop profesional. Pe de alta parte sunt momente bune pentru a merge la un spectacol de teatru sau la un concert de muzica. Sufletul tau are nevoie de rafinare, iar arta si personajele ei sunt cele mai bune surse de inspiratie. Duminca s-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene. De retinut ca ochii lumii sunt atintiti asupra ta, asa incat fii prudent. Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu autoritatile. Evita provocarile, vorbeste putin, direct si la obiect.

RAC

Ar trebui sa iti indrepti atentia in acest week-end catre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a-ti achita facturile, taxele si datoriile de orice fel. Pe de alta parte, functie de caz, ai spor si succes la dialogurile legate de banii si bunurile altora. Mostenirile sau partajele se pot lamuri acum. Duminica, astrele te invita la teatru, la un film bun sau la un seminar pe teme spirituale. Cineva din afara granitelor tarii iti poate oferi informatii interesante legate de o calatorie indeparata sau de posibilitatea de a studia in strainatate. Daca vrei sa pleci la drum, fii prudent si verifica toate detaliile. Surprizele pot fi diverse!

LEU

Finalul acestei saptamani este bine sa il dedici relatiilor parteneriale. Organzeaza-ti treburile in asa fel, inca sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata. Acesta iti poate reprosa faptul ca in ultimul timp esti mult mai preocupat de prieteni, neglijand viata de cuplu. Pe undeva are dreptate. Se pot ivi discutii aprinse, insa foloseste-ti farmecul pentru a aplana situatia. Duminca verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli. Se intrezaresc elemente conflictuale si castiguri de la autori necunoscuti. Incearca sa eviti asocierile in afaceri, planurile financiare de anvergura si rezuma-te deocamdata la achitarea facturilor si la cumparaturile strict necesare.

FECIOARA

Sambata se anunta o zi aglomerata, cu multe treburi atat la serviciu, cat si acasa. Dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul tau da semne de oboseala. La serviciu ar fi bine sa te bazezi doar pe tine, pentru ca relatiile colegiale sunt tensionate sau inexistente. Atentie la circulatia sanguina! Duminica va trebui sa iti indrepti atentia catre partenerul de viata sau de afaceri. Sunt posibile neintelegeri si discutii aprinse, iar senzatia ca o ceata densa si greu de patruns s-a asternut pe acest sector al vieti va predomina mult timp de acum incolo. Incearca sa joci cinstit in orice tip de relatie si fii echidistant fata de tot si de toate.

BALANTA

Week-end-ul acesta se anunta petreceri si timp suficient de a te ocupa de un hobby. O relatie sentimentala iti poate da batai de cap. Pentru altii, copiii vor necestia o atentie deosebita. Bine ar fi sa organizezi o petrecere surpriza si sa ii aduni pe toti cei dragi in jurul tau. Duminica se recomanda prudenta la sanatate. Oboseala isi va spune cuvantul, iar unele afectiuni legate de picioare, talpi sau aparat digestiv se pot accentua. Plimba-te in aer liber, foloseste remedii naturiste si tine o dieta. La serviciu pare ca ai multe si marunte de facut, dar selecteaza cu atentie ce si cat muncesti. Relatiile colegiale sunt delicate, confuze si uneori tensionate.

SCORPION

Sambata aceasta ar trebui sa ti-o rezervi treburilor gospodaresti. Astrele iti favorizeaza curateniile generale, reparatiile curente sau achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa sunt momente pasagere. Emotivitatea este la cote inalte, existand riscul sa provoci conflicte printre cei dragi. Duminica se anunta intalniri agreabile. Atentie ca persoana iubita este nemultumita si bine ar fi sa fii atent la nevoile sale. Pentru altii, copiii vor crea controverse destul de greu de controlat sau ameliorat. Atentie la prieteni si la persoanele asa-zis protectoare! Ar fi minunat sa faci o curatenie drastica printre apropiati.

SAGETATOR

Week-end-ul acesta se pare ca vei fi mai mult pe drumuri. Astrele te invita sa faci mici excursii in aer liber sau la rude. Se pot ivi neintelegeri cu prietenii apropiati, dar cu un strop de efort si diplomatie vei depasi totul cu bine. Va reveni in atentia ta si latura educativa, in sensul ca va trebui sa te gandesti la parcurgerea unor forme de imbogatire a bagajului de cunostinte necesar in domeniul profesional. Duminica este o zi potrivita pentru activitati casnice si pentru intalniri cu membrii familiei. Se pot lamuri unele aspecte legate de mosteniri, insa ceata nu poate fi inlaturata deocamdata in totalitate de pe aceste teme ale vietii.

CAPRICORN

Banii si implicatiile lor sunt subiectele preferate la acest sfarsit de saptamana. Sunt momente bune pentru cumparaturile necesare traiului zilnic, pentru a face cadouri celor dragi, insa si tu la randul tau poti primi atentii deosebite, cand te astepti mai putin. Totusi, verifica bugetul de venituri si cheltuieli si fereste-te de investitii extravagante. Duminica este posibil sa te intalnesti cu rudele sau cu prietenii apropiati. De retinut ca exista multa confuzie, iluzie si lucruri neintelese in acest segment de viata, insa deocamdata asa vor ramane. Detaseaza-te de ceilalti si fii mai atent la nevoile sufletului tau.

VARSATOR

Tu ar trebui sa te simti minunat la acest sfarsit de saptamana. Luna se afla in segmentul tau zodiacal si iti va da imbolduri sa te ocupi pe indelete de trupul si sufletul tau. Mergi la o sala de sport, la masaj, la cosmetica sau pur si simplu colinda magazinele si cumpara cateva lucruri dragi tie. Relatiile cu ceilalti sunt aproape inexistente, asa incat nu forta nota si acorda-ti clipe de solitudine si refacere interioara. Duminca vine scadenta la bani. Vei fi nevoit sa faci bilanturi financiare, sa gasesti noi surse de venit, dar si sa faci cadouri celor dragi. De retinut ca urmeaza o perioada cu venituri scazute sau vei fi pus in situatia sa ajuti cu bani un membru al familiei.

PESTI

Week-end-ul acesta esti greu de remarcat in peisajul vietii cotidiene, deoarece astrele pun un fel de umbra peste tine. Sunt zile bune pentru a-ti intoarce privirea si eforturile doar catre tine. Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante, dar nu lasa sa se vada asta.. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele circulatiei sanguine, asa incat abordeaza un regim alimentar usor, eforturi fizice moderate si odihneste-te mai mult. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Aduna-i pe cei dragi in preajma ta si bucura-te de prezenta lor. Atentie la partenerul de viata! Relatia cu acesta sta pe un bulgare de dinamita si oricand se pot produce despartiri iremediabile.


×