x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11 - 17 octombrie 2021. Leii sunt pregătiți de o nouă aventură

Horoscop săptămânal, 11 - 17 octombrie 2021. Leii sunt pregătiți de o nouă aventură

de Moira Dună    |    10 Oct 2021   •   14:56
Horoscop săptămânal, 11 - 17 octombrie 2021. Leii sunt pregătiți de o nouă aventură
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

În această săptămână te grăbești să-și rezolvi sarcinile dar uneori este nevoie și de pauze. Vei participa la cheltuielile casei și chiar ale părinților. Vrei să încerci să le reduci și asta reprezintă o provocare. Vei coopera la un proiect cu alte persoane decât cele apropiate. Poate vrei să faci ceva pentru comunitate. 

Taur

Vei avea parte de vești bune în această perioadă. Un răspuns de care ai nevoie de la un șef poate duce la discuții cu acesta. Încearcă să nu te iriți. S-ar putea să fi chemat la resurse umane în compania unde lucrezi sau chiar să aplici pentru un alt loc de muncă. Vei avea succes. 

Gemeni

Acțiunile îndrăznețe îți pot aduce succes. Este bine să fii flexibil, să ierți și să îți înțelegi partenerul. Veți purta o discuție despre viitorul vostru împreună. Vei fi tentat să duci relația mai departe, spre o eventuală căsătorie,  ori să cumpărați o casă împreună. Așteptați însă până când Mercur va reveni la mersul său direct, spre sfârșitul lunii.

Rac

Rămâi cu ceea ce știi în aceste zile. Experimentele vor eșua, așa că rezumă-te la adevăr. Vrei să prepari o mâncare nouă dar nu-ți va ieși. Verifică datele de  expirare ale alimentelor. Iar dacă te hotărăști să iei masa în oraș, mergi într-un loc cu care ești familiarizat. Te preocupi de sănătate, vrei să faci yoga, să te plimbi în natură. Așa îți vei recăpăta energia și voia bună. 

Leu

Ești pregătit de aventură dar vei întâmpina probleme de logistică. Traficul, ocolirile, blocajele te împiedică să ajungi la locul dorit. Asigură-te că ai telefonul încărcat, astfel încât să poți cere ajutor. Pe la mjlocul săptămâni vei purta discuții cu partenerul tău pentru a discuta despre viitorul relației voastre. Să vă mutați împreună ori să vă cumpărați o casă sau chiar să vă căsătoriți. Dacă ești singur, acum este momentul să întâlnești persoana potrivită. 

Fecioară

Este momentul să elimini obstacolele care îți stau în cale pentru a avea un drum clar. Te vei concentra pe bani și analizezi ce anume îți blochează prosperitatea. Scapă de frici și nesiguranțe. Fă ordine în casă. 

Balanță

În această săptămână, dragostea și prietenia îți bat la ușă. Oportunitățile sunt aproape. Nu te lua prea în serios. Glumește pe seama nebuniilor și a slăbiciunilor tale. Arată-le celorlalți că nu ești perfect și vei vedea câți prieteni vor veni în jurul tău și te vor sprijini. Spre mijlocul săptămânii vei primi apelul pe care l-ai așteptat de la o persoană pe care ai cunoscut-o de curând. 

Scorpion

Faci alegeri bune zilele astea. Partenerul tău este plin de energie și vrea să te ia într-o drumeție pe munte. Dar nu ești dispus să faci un astfel de efort așa încât vrei să-l convingi doar să ieșiți la o plimbare ușoară. În schimb, cauți soluții pentru a face schimbări în casă pentru a deveni mai eficientă energetic la iarnă. 

Săgetător

Iei decizi clare și știi ce ai de făcut. Îți susții convingeriile dar va trebui să dezamăgești pe cineva. Poate fi vorba despre un prieten sau un șef. Totodată, ești pregătit să semnezi un contract. Anunță cealaltă parte că ai luat o decizie iar lucrurile vor merge înainte și îl vei încheia la momentul potrivit, când Mercur va reveni la mersul direct. 

Capricorn

Drumul înainte ar putea fi accidentat. Tocmai când te gândeai să mergi în biroul șefului tău și să ceri o mărire de  salariu, descoperi că este plecat. Însă acesta este modul în care universul te protejează. Nu este un moment bun pentru a-ți asuma un risc, mai ales dacă implică dispute și ultimatumuri.

Vărsător

Faci conexiuni și întâlnești noi prieteni. Ești magnetic. Dar evită călătoriile pentru că indiferent de forma de transport, lucrurile nu vor merge bine. Fii flexibil și acceptă eventualele neplăceri. Și, mai presus de toate, păstrează-ți simțul umorului. Totodată, îți poți extinde cercul de prieteni. 

Pești

Este bine să ai încredere în tine și în propria ta ingeniozitate. Este în regulă să ajungi la stele. Te tentează criptomonedele sau vrei să cumperi bani de argint. Însă evită să faci o investiție, mai ales una speculativă. Nu este o perioadă bună să joci pe bursă chiar dacă vei fi tentat de vreo ofertă. La locul de muncă busola ta interioară te îndreaptă în direcția corectă. Ai încredere în tine și vei face alegerea corectă. Este posibil să ți se ofere o nouă poziție sau chiar să conduci o echipă. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop