x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cinci zodii pe care nu le interesează părerea altora

Cinci zodii pe care nu le interesează părerea altora

10 Sep 2021   •   11:48
Cinci zodii pe care nu le interesează părerea altora

Chiar și atunci când oamenii au păreri diferite este minunat să poată avea o discuție incitantă fără ca cineva să se enerveze ori să se simtă jignit. Sigur, acesta este un mod de comunicare al persoanelor mature. Cu toate astea există oameni cu opinii atât de puternice încât nu sunt interesați de opiniile altora. Vor să-și spună ideile iar ceilalți să le asculte fără să pună întrebări.

Ori de câte ori există o astfel de trăsătură de personalitate, aceasta poate fi aplicată și astrologiei, după cum scrie yourtango.com. Și când vine vorba despre zodiile care nu vor să știe opinia ta, motivele lor sunt diferite.

Capricorn

Capricornii știu întotdeauna ce fac și vor ca toată lumea să fie de acord cu ei în loc să-i contrazică. Nu cred că ar putea să greșească și că altcineva are dreptate, mai ales când este vorba de muncă. Nu se vor contrazice și vor părea chiar deschiși la idei ori metode noi. Dar adevărul este că nu sunt interesați de alte păreri pentru că ei știu cel mai bine.

Berbec

Berbecii nu vor să știe cu adevărat părerea ta, mai ales dacă este vorba de ceva ce urmează să facă ei. Nu le pasă dacă le spuneți că este o prostie, ori riscul este prea mare, sau le dați un sfat. Nu te panica pentru că vor face absolut tot ce și-au propus. Sunt impulsivi și nu stau să se gândească, așa că n-are rost să le spui altceva. Berbecii te vor asculta doar dacă îi încurajezi.

Taur

Încăpățânarea taurului este binecunoscută și se aplică în aproape toate domeniile din viața lor. Ei nu vor cere părerea nimănui deoarece atunci când s-au setat să facă ceva, nimic nu se mai schimbă. Nu mai dau înapoi, nu vor să ajungă la niciun compromis, iar când vine vorba de opinii pot fi complet inflexibili. Poate în sinea lor îți vor da dreptate, dar nu-ți vor spune asta niciodată. Lasă-i să-și facă treaba și nu mai discuta cu ei despre asta.

Fecioară

Înainte să aibă o părere, fecioarele s-au documentat temeinic. Ele știu că sunt deștepte și nu au încredere că altcineva ar putea fi la fel de inteligente și harnice. S-ar putea să pară că vă ascultă opinia dar ele au ajuns deja la o concluzie proprie și este puțin probabil să și-o schimbe.

Pești

Dacă vă spuneți o părere pe care peștii nu v-au cerut-o, aceștia vor lua lucrurile personal, ca și cum i-ați lua la întrebări. Ei nu vor să rănească pe nimeni dar au opinii puternice, pe care și le apără. Nu au nevoie de o altă perspectivă și au încredere în propriul lor raționament, așa că încep să argumenteze dacă cineva vrea să-i forțeze să și-o schimbe. Peștii vor face ceea ce simt iar dacă altcineva nu este de acord, ei bine, asta nu e problema lor.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop