x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii periculoase. Acestea pot scăpa cu ușurință din orice situație

4 zodii periculoase. Acestea pot scăpa cu ușurință din orice situație

de Moira Dună    |    17 Mai 2021   •   15:53
4 zodii periculoase. Acestea pot scăpa cu ușurință din orice situație
Sursa foto: pixabay.com

Pe măsură ce lumea devine confuză, este dificil pentru noi să găsim pârghii solide pe care să ne bazăm. Uneori, ceea ce este recunoscut ca fiind o faptă rea, vedem că se întâmplă exact pe dos. Vedem cum răufăcătorii stau la masă cu președinți, iar banii dau puteri fără margini celor care îi au. De fiecare dată când vedem că intoleranța și ura escaladează, vrem ca cei responsabili să rezolve situația, scrie yourtango.com.

Dacă ne luăm după astre, sunt câteva zodii suficient de viclene încât pot să obțină ceea ce doresc și să iasă basma curată din orice situație neplăcută. Printre aceste semne nu se află nici cele de pământ și nici cele de apă.

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este zodia cel mai probabil să scape de o crimă ! De ce ? Pentru că sunt indiferenți și îndrăzneți. Un amestec letal, mai ales când vine vorba de modul în care îi tratează pe ceilalți. Nu sunt îngrijorați de reacția ta față de ei, așa că izbucnește în insulte care nu pot fi iertate într-o viață. Ei consideră că percepția este totul, așa că orice îți vor spune este interpretabil. Dacă nu te descurci, nu este problema lor, ci a ta. Nu te aștepta la prea mult de la Săgetători atunci când vine vorba de asumarea responsabilității.  Nu le pasă de tine sau de ce crezi tu despre ei. Dacă pot scăpa de crimă, au comis-o deja !

 

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Donald Trump este Gemeni. Să merg mai departe? Remarcabil este că fostul președinte american are caracteristici tipice Gemenilor. Acest semn este fascinat de orice acțiune ilegală pe care o poate face și din care poate scăpa, fie că este vorba de crimă sau evaziune fiscală. Nimeni nu se îndepărtează de responsabilitate mai repede ca Gemenii. Tot ce le trebuie este credința în argumentarea lor. Dacă ei cred că sunt nevinovați, nu contează ce crede sau demonstrează altcineva. Gemenii vor face cele mai atroce lucruri și vor scăpa de toate pentru că acesta este scopul lor. Nici nu le pasă că cât de greșit este ceea ce fac pentru că nu recunosc niciodată că au făcut ceva. Gemeni tipici. 

 

3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Un alt semn incendiar. Deștepți și pricepuți, Berbecii au toate intențiile pentru a scăpa de orice plan diabolic pe care îl au în minte. În timp ce nerăbdarea lor s-ar putea să le dăuneze, ei sunt totuși capabili să reușească să-i convingă pe alții cu privire la inocența și intențiile lor bune. Dacă ar comite cu adevărat o crimă, și-ar lua cei mai buni avocați să-i apere. 

 

4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt incapabile să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor și, cu cât acțiunile sunt mai grave, cu atât mai mult se rătăcesc. Ele îi mint pe cei apropiați și pun la grea încercare sentimentele celorlalți. Pur și simplu nu le pasă. Frâng inimi și strică vieți, îi conving să creadă în ele, iar apoi îi trădează. Nu se lasă impresionate de nimic. Sunt atât de pricepute să rănească oamenii, încât nu au nevoie să-i ucidă. Durerea de a fi păcălit și mințit de o Balanță este suficientă pentru a te ucide.

×
Subiecte în articol: zodii