x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii norocoase de Ziua Îndrăgostiților

4 zodii norocoase de Ziua Îndrăgostiților

de Moira Dună    |    05 Feb 2021   •   14:57
4 zodii norocoase de Ziua Îndrăgostiților
Sursa foto: Hepta

Ziua Îndrăgostiților din acest an poate fi mai discretă ca urmare a evenimentelor care se întâmplă în lume, dar și în univers, scrie bustle.com.

Mercur retrograd, în perioada 30 ianuarie - 20 februarie, va provoca neînțelegeri și confuzii. Dar Venus se află acum în Vărsător, alături de Saturn și Jupiter. Această energie intensă într-un semn de aer va crea un moment minunat pentru alegerea partenerului prin conversații intelectuale, dar și cu ajutorul lucrurilor comune pe care le descoperi la celălalt. Prin urmare, nu te teme. Aceste tranzite nu reprezintă un dezastru, mai degrabă iubirea va fi văzută într-un fel aparte.

Va fi grozav mai ales pentru persoanele singure care doresc să sărbătorească. Iar pentru cele aflate într-o relație, va fi timpul perfect pentru a se concentra doar pe partener, renunțând la manifestări excesive. 

Totuși, fie că ești singur sau nu, 14 februarie 2021 va fi o zi binecuvântată dacă te afli într-unul din aceste 4 semne astrologice. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Toată energia acvariană intensă de acum se încadrează în zona Leului, care guvernează angajamentele parteneriale. Astfel că unii Lei ar putea să-și oficializeze relațiile, ducându-le la nivelul următor. Dacă te afli deja într-un cuplu, puteți să vă reînnoiți jurămintele sau să găsiți o nouă modalitate de aprofundare a legăturii.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua Îndrăgostiților va fi grozavă pentru Balanta plină de farmec, deoarece este favorizată casa romantismului, a distracției și creativității. Așadar, poți atrage atenția ori este posibil să ai parte de o întâlnire mai bună decât te aștepți. Dacă ești deja într-o relație, pregătește o noapte de neuitat. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mai multă intimitate și mai puțină confuzie sunt rezervate pentru tine și partenerul tău. Acum este momentul să exprimi clar ceea ce dorești. Dacă și-a fost frică să spui cuiva ce simți, cuvintele vor apărea chiar în momentele pasionale, iar partenerul tău va fi extrem de receptiv la ele. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sexul și romantismul nu sunt întotdeauna în fruntea listei de priorități a unui Vărsător. Cu toate acestea, cu Venus, planeta dragostei în semnul tău, vei avea parte de momente extravagante. Este timpul perfect pentru a atrage partenerul pe care îl dorești. Dacă te afli deja într-o relație, acum este momentul să faci ceva deosebit. 

 

×
Subiecte în articol: ziua indragostitilor