x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Oana Zavoranu este Mala Mujer

Oana Zavoranu este Mala Mujer

24 Iul 2004   •   00:00

Filmarile la prima telenovela romaneasca care se va difuza la Acasa TV vor incepe in curand. Prima vedeta care a confirmat ca va juca este Oana Zavoranu.

ROXANA I. ANCUTA, SEBASTIAN S. EDUARD

Frumoasa iubita a lui Pepe a confirmat faptul ca joi a primit marea veste: va juca in rolul principal negativ dintr-o telenovela ce va fi difuzata pe postul Acasa TV, incepand cu aceasta toamna. Oana a mai jucat in filme: in productia "Modigliani", alaturi de Andy Garcia, si in sitcom-ul "La Bloc". Deocamdata nu cunoaste nici ea mai multe amanunte despre serialul care promite sa sparga audientele si nici macar cine-i va fi partener in film, dar s-a speculat ca la castingurile organizate pentru distributia productiei tv ar mai fi venit Giulia (ex-Candy), Miki, Nadira si Raluca de la Bambi. Despre cea din urma stim cu siguranta ca, daca ar primi un rol in film, si-ar indeplini un vis mai vechi: acela de a juca in telenovele. De aceea a si ales sa urmeze cursurile unei facultati de actorie, particulara.

DISTRIBUTIE. Zilele trecute, Anda Adam a recunoscut la randul ei ca a participat la probe. Chiar daca s-a zvonit ca producatorii ar fi dorit-o pe ea in rolul principal negativ, iata ca sortii au decis in favoarea Oanei.

Mai mult decat atat, Oana Zavoranu a confirmat si faptul ca acelasi post de televiziune, Acasa TV, ii pregateste pentru grila din toamna o emisiune nou-nouta. Acest lucru inseamna ca Oana nu va mai face "2/TVR2"

POZITIE. Conducerea TVR s-a orientat foarte repede. "De astazi nu mai lucreaza la noi" a fost raspunsul prompt privitor la actuala relatie dintre prezentatoare si institutia din Calea Dorobanti. Intrata in custodia Media Pro, Oana Zavoranu nu a mai prezentat, aseara, la Cerbul de Aur, desi venise de acasa cu vestimentatia si cosmeticele in traista.

×
Subiecte în articol: arte