x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sting, din nou in top

Sting, din nou in top

28 Dec 2007   •   00:00

Turneul mondial al grupului Police a constat in concerte pe stadioane sau in săli de sport şi festivaluri open-air.

Cu Andy şi Stewart, cel mai de succes turneu din 2007

Turneul mondial al grupului Police a constat in concerte pe stadioane sau in săli de sport şi festivaluri open-air.

Produs de TNA International şi RZO Productions, a ieşit turneul numărul 1 al anului, atăt la numărul de bilete văndute, 1,8 milioane de bucăţi, căt şi la suma totală din incasări, 212 milioane de dolari.

FĂRĂ GABRIEL. Pe poziţia a doua s-a situat un alt come back, cel al grupului Genesis, care a străns 129 de milioane de dolari din 46 de show-uri făcute.

In clasamentul celor mai profitabile concerte urmează Justin Timberlake (126,8 milioane $), Kenny Chesney (71,2 milioane), Rod Stewart (70), Cirque Du Soleil (59,4), Roger Waters (53,2), Tim Mc Graw & Faith Hill (52,3) etc.

TURNEU IN 2008. The Police işi continuă turneul şi anul viitor, in Noua Zeelandă, Australia, Singapore, Japonia, SUA, Franţa, Germania etc.

Discuri pentru player

Meat Loaf

3 Bats Live. Dublu DVD apărut la Universal, cu un show de excepţie susţinut de Meat Loaf la London Ontario. Dintre piese sunt de menţionat "Paradise" (variantă live de treisprezece minute!), "The Monster is Loose", "Blind As A Bat", "Bat Out of Hell" şi celebra "Gimme Shelter", din repertoriul Rolling Stones. Al doilea disc este un documentar de 90 de minute, intitulat "In Search of Paradise".

Killers

Sawdust. Căştigător de premii MTV şi nominalizat pentru Grammy, este unul dintre cele mai valoroase grupuri din noul val. După ce s-a impus prin concerte spectaculoase şi două excelente albume de studio (Hot Fuss - 2004, Sam’s Town - 2006), grupul a scos la Universal o foarte reuşită compilaţie. Noul CD conţine piese pe care nu le-am ascultat niciodată pănă acum, rarităţi, B-sides plus două surprinzătoare coveruri "Shadowplay", (Joy Division) şi "Ruby, Don’t Take Your Love to Town" (Kenny Rogers & The First Edition).

Sheryl Crow

Hits & Rarities. O nouă compilaţie Universal ce include căteva piese interpretate fără cusur de experimentata solistă americană. Printre acestea se numără "Tomorrow Never Dies", tema filmului James Bond, un cover după Guns’n’Roses, "Sweet Child O’ Mine" şi un duet cu Sting "Always On Your Side". Crow a colaborat cu o serie de grei ai muzicii, ca Rolling Stones, Eric Clapton, Kid Rock sau Willie Nelson. A căştigat nenumărate premii, inclusiv nouă Grammy şi a văndut peste 30 de milioane de albume.

Stevie Wonder

Number Ones. Timp de cinci decenii, Stevie a fost cu adevărat wonderfull, a colecţionat aproape două duzini (!) de premii Grammy şi a ocupat prima poziţie in toate topurile posibile, de la cele de Pop la R&B, de la Dance la Adult Contemporary. Acest disc este o retrospectivă a carierei, de la primul hit, "Fingertips Pt. 2", pănă la "Signed, Sealed Delivered I’m Yours" (produs de el), balade ca "You Are The Sunshine Of My Life" sau "Overjoyed", dar şi cel mai recent Nr. 1, "So What The Fuss".

×
Subiecte în articol: muzica