x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Janet revine

Janet revine

de Alex Revenco    |    29 Feb 2008   •   00:00

Apărut recent, al zecelea album de studio al interpretei Janet Jackson are titlul “Discipline”, aluzie la Amy Winehouse.

Apărut recent, al zecelea album de studio al interpretei Janet Jackson are titlul “Discipline”, aluzie la Amy Winehouse. Deşi şi-a exprimat dezacordul că Amy (în starea în care este) a câştigat cinci trofee Grammy, sora lui Michael i-a luat apă­ra­rea englezoaicei când a fost atacată de Natha­lie Cole.

 

RÂDE CIOB. Nathalie, care a avut şi ea probleme cu alcoolul şi drogurile, a declarat: “Nu cred că Winehouse a meri­tat să fie premiată; întâi trebuie să-şi facă ordine în viaţă şi apoi să câştige premii”. La care Janet a replicat: “Nu spun că e corect, dar showbiz-ul e de când se ştie legat de sex, droguri şi rock and roll”. Referitor la noul al­bum, Janet a spus: “Ca şi concept, dar şi ca stil de viaţă, disciplina mă de­fineşte. Se poate spune că e una dintre trăsă­turile importante ale caracterului meu. Disciplina a existat încă de la început în viaţa mea şi acest lucru m-a ajutat foarte mult în carieră. Dar de-abia la acest album am înţeles cu adevărat ce înseamnă disciplina”.

 

COLABORARE. La noul disc, ea a vrut neapărat să colaboreze cu tână­­rul Ne-Yo, pe motiv că şi-a dat sea­ma du­pă muzica lui că este un fan al fami­liei Jackson. În consecinţă, interpreta de 41 de ani i-a cerut lui Ne-Yo să-i com­pu­nă o piesă, ceea ce s-a şi întâm­plat.

×
Subiecte în articol: muzica