x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gamma Ray, la Sibiu

Gamma Ray, la Sibiu

de Alex Revenco    |    20 Apr 2008   •   00:00
Gamma Ray, la Sibiu

Legendarul grup german va cînta pentru prima oară în România la 19 iulie, cînd va urca pe scena din Piaţa Mare.

 

ARTMANIA - încă un nume mare a confirmat


Legendarul grup german va cînta pentru prima oară în România la 19 iulie, cînd va urca pe scena din Piaţa Mare.

Pînă acum, organizatorii celei de-a treia ediţii a Festivalului Artmania, ce va avea loc la Sibiu, în perioada 18- 20 iulie, şi-au respectat promisiunea, invitînd în România cîteva  dintre marile nume ale muzicii rock.

Astfel, vineri, 18 iulie, vor urca pe scenă Agua de Annique (formaţia fostei vocaliste de la The Gathering) şi Tiamat, care revine la noi în ţară pentru a-şi promova, în premieră, noul material discografic, “Amanethes”, în timp ce sîmbătă, 19 iulie, fanii genului îi vor putea vedea pe Leveas Eyes, Atrocity şi Gamma Ray.

Cu nouă albume de studio la activ, Gamma Ray este una dintre cele mai cunoscute formaţii heavy metal din Europa, alături de Helloween, Stratovarius sau Rage. În acest an, nemţii participă şi la alte festivaluri importante din Europa (Hellfest, Evolution Festival) sau  SUA (ProgPower Festival) şi în calitate de invitaţi speciali la turneul mondial Helloween, intitulat “Hellish Rock”. Potrivit organizatorilor, “surprizele nu se opresc aici”, în curînd urmează şi alte nume, dintre care “unul e foarte mare”.

×
Subiecte în articol: muzica