x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash out

Flash out

07 Sep 2007   •   00:00

HENDRIX PE DVD. Apariţia memorabilă a lui Jimi Hendrix de la Monterey Pop Festival din 1967 a fost inclusă pe un DVD care va apărea la mijlocul lunii octombrie. "The Jimi Hendrix Experience Live At Monterey" (material realizat de Universal Music) cuprinde piese precum "Hey Joe" şi "Purple Haze", precum şi coveruri după Howlin’ Wolf ("Killing Floor") şi Bob Dylan ("Like A Rolling Stone"). Un CD audio, un LP şi interviuri nelansate pănă in prezent vor insoţi DVD-up.

APROAPE GATA. Formaţia R.E.M. a finalizat in proporţie de 75% noul album de studio, a declarat pentru billboard.com Mike Mills, ceea ce inseamnă că noul material ar putea fi lansat in primăvara anului viitor. "Mai avem incă trei săptămăni de inregistrat şi căte ceva de retuşat. Michael are ceva de lucru la partea vocală, iar eu mă ocup de partea de background. Apoi vom trece la mixat. Nu vom spune in ce direcţie se indreaptă noua muzică, insă puteţi merge pe Youtube să vedeţi show-ul din Dublin şi să vă faceţi o idee cam cum sună noul disc", a spus basistul R.E.M.

ALBUM DE CLIPURI. Frontman-ul System of a Down, Serj Tankian, a filmat căte un videoclip pentru fiecare piesă de pe viitorul său album "Elect the Dead". Clipurile vor fi postate pe site-ul oficial al artistului www.serjtankian.com. Primul dintre acestea - un film animat, a fost realizat pentru piesa "The Unthinking Majority". Printre regizorii care au lucrat cu solistul System of a Down se numără fotograful şi regizorul Greg Watermann (Lamb of God, Howie Day) şi Roger Kupelian ("The Lord of the Rings").

×
Subiecte în articol: muzica