x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash out

Flash out

24 Aug 2007   •   00:00

Bruce Springsteen va lansa la 2 octombrie "Magic", primul său album cu E Street Band din ultimii cinci ani.

AL DOILEA SOLO. Al doilea album solo Dave Gahan va fi lansat la 22 octombrie şi va conţine zece căntece, printre care şi single-ul "Kingdom". Materialul a fost imprimat cu producătorul Tony Hoffer (Beck, Air) in New York, iar Dave Gahan şi echipa s-au declarat mulţumiţi de rezultat. "Hourglass" are de-a face cu frica de imbătrănire a solistului Depeche Mode. "Simt că sunt prins intr-o cursă contra cronometru", a declarat artistul.

UGLY BETTY. Mika a inregistrat o versiune specială a hitului său "Big Girl (You Are Beautiful)" pentru serialul tv "Ugly Betty", piesă ce va face parte din campania mondială de promovare a noii serii. Solistul britanic s-a arătat incăntat de colaborare: "Betty este un adevărat model şi ar trebui să sărbătorim pe oricine ii seamănă - persoane extraordinare care rămăn fidele propriei identităţi". Albumul de debut al lui Mika - "Life In Cartoon Motion" s-a văndut in peste 700.000 de copii numai in Marea Britanie, devenind astfel cel mai de succes tănăr căntăreţ din 2007.

MAGIC. Bruce Springsteen va lansa la 2 octombrie "Magic", primul său album cu E Street Band din ultimii cinci ani. Promovat de Columbia Records, discul cuprinde 11 piese şi a fost produs şi mixat de Brendan O’Brien, care a mai lucrat cu Springsteen la LP-ul "The Rising" (2002). Căntăreţul, in vărstă de 57 de ani, a realizat o bună parte din inregistrările de la inceputul carierei sale alături de E Street Band, grup compus din Steven Van Zandt (chitară), Clarence Clemons (saxofon) şi Max Weinberg (tobe). Van Zandt este cunoscut şi pentru interpretarea personajului Silvio Dante din serialul HBO - "Clanul Soprano".

×
Subiecte în articol: muzica