x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash out

Flash out

10 Aug 2007   •   00:00

Solistul de la Arctic Monkeys, Alex Turner (foto), işi va uni forţele cu Miles Kane de la Rascal Flatts pentru un nou proiect. Cei doi vor lucra impreună la un album inedit - "Turner and Kane".

DUO. Solistul de la Arctic Monkeys, Alex Turner (foto), işi va uni forţele cu Miles Kane de la Rascal Flatts pentru un nou proiect. Cei doi vor lucra impreună la un album inedit - "Turner and Kane". Acest lucru nu va afecta insă planurile de viitor ale rockerilor de la Monkeys, cel de-al III-lea LP al lor urmănd să apară anul viitor. "Lucrăm impreună de aproape un an. Avem foarte mult material şi am reuşit să il punem la punct. Inregistrările vor avea loc in Franţa. Nu va semăna cu stilul Arctic Monkeys, iar piesele vor fi un pic triste", a declarat Miles. In plus, duo-ul va beneficia şi de o orchestră.

RELANSARE. Genesis va lansa spre sfărşitul acestui an versiuni extinse ale celor mai bine văndute albume ale trupei. LP-uri precum "Genesis" (1983), "Invisible Touch" (1986), "We Can’t Dance" (1991) sau "Calling All Stations" (1997) s-au văndut in peste 40 de milioane de copii in intreaga lume. Ele vor fi relansate cu sunet surround 5.1, iar fiecare CD va conţine şi un DVD cu materiale bonus - videoclipuri, documentare şi interviuri. Genesis a incheiat de curănd un turneu sold-out in Europa.

IN STAR TREK. Robbie Williams a primit oferta de a interpreta rolul căpitanului James T. Kirk (devenit celebru in interpretarea lui William Shatner in versiunea originală a filmului) in cea de-a XI-a serie "Star Trek". J. Abrams, directorul de producţie al filmului, şi interpretul Rudebox se află in faza finală a discuţiilor privind acest subiect. "Cred că ar fi un bun căpitan. In filmul meu, Kirk este destul de tănăr, la inceputul carierei. Dar incă nu pot spune sigur cine il va interpreta", a declarat Abrams cu privire la Robbie Williams şi rolul Captain Kirk.

×
Subiecte în articol: muzica