x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Edward Sanda face parte din juriul selecției naționale pentru Eurovision

Edward Sanda face parte din juriul selecției naționale pentru Eurovision

28 Feb 2020   •   14:11
Edward Sanda face parte din juriul selecției naționale pentru Eurovision
Sursa foto: Catalin Muntean

Edward Sanda, care a lansat recent piesa Vintage feat Lidia Buble, a primit o propunere de care spune că este foarte mândru: aceea de a face parte din juriul Eurovision România. Alături de Alin Oprea, Luminița Anghel, Crina Mardare, Andrei Tudor și Liana StanciuEdward va alege piesa finalistă cu care Roxen va reprezenta România în luna mai la Rotterdam, la cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision.

 

„Propunerea de a participa în juriu pentru această etapă a fost foarte surprinzătoare pentru mine! Mă bucur că stau lângă artiști consacrați, foarte cunoscuți în România și cu o experiență extraordinară în domeniu. Mă simt onorat că am fost ales să jurizez alături de artiști cu care am crescut și de la care am foarte multe de învățat”, spune Edward.

Artistul în vârstă de 22 de ani, care este și compozitor, textier și producător muzical, spune că juriul și publicul vor alege melodia câștigătoare, în proporție egală, dintre cele 5 piese pe care Roxen le va cânta în selecția națională Eurovision.

×
Subiecte în articol: eurovision 2020 Edward Sanda