x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

27 Iul 2007   •   00:00

Genesis

Turn It On Again - The Hits. Reeditarea albumului de superhituri are loc cu ocazia turneului de come-back şi cuprinde o listă revizuită de piese şi un al doilea CD. Acest dublu CD, editat de EMI, conţine cele mai reprezentative piese Genesis din 27 de ani de carieră, materiale discografice cu liderul grupului, Peter Gabriel, şi cu Phil Co-llins, cel care a devenit solist după ce Gabriel a părăsit Genesis in 1976. In 1999, cănd a fost lansat, Turn It On Again - The Hits a ajuns pe locul 4 in topul din Marea Britanie.

Recoil

Subhuman. După şase ani de pauză, artistul şi producatorul Alan Wilder revine cu cel de-al cincilea album de studio, apărut pe piaţă in luna iulie. Produs de EMI şi distribuit prin Media Services, licenţiat exclusiv in Romănia, albumul va fi disponibil pe CD şi, in ediţie limitată, pe vinyl, de asemenea şi intr-un pachet special de colecţie, format din CD + DVD. La realizarea acestui material, Alan Wilder a colaborat cu binecunoscutul bluesman Joe Richardson (chitară şi muzicuţă) şi cu vocalista Carla Trevaskis.

Chemical Brothers

We Are The Night. După Push The Button, al patrulea album ales consecutiv Number One (şi căştigător a două premii Grammy), trupa The Chemical Brothers revine cu cel de-al şaselea album din carieră, lansat in luna iulie şi considerat "cel mai bun material discografic de pănă acum". Inregistrat intr-un bunker din sudul Londrei, noul disc evocă atmosfera de pe ringurile de dans din Manchester şi Minneapolis, de la inceputul anilor ’80 şi sound-ul Londrei din 2007, consolidănd reputaţia trupei.

David Guetta

Pop Life. Lansat de Charisma Records şi distribuit in Romănia de Media Services, este cel de-al treilea album al lui Guetta, DJ, producător şi artist. El a devenit in ultimii ani o figură proeminentă in lumea DJ-ilor datorită superhitului "Love Don’t Let Me Go (Walking Away)" (featuring The Egg), extras de pe albumul său antrerior, "Just A Little More Love", declarat Hitul Anului 2006. "Pop Life" este cel mai bun material discografic de pănă acum al lui David, avănd mari şanse să fie desemnat "albumul verii".
×
Subiecte în articol: muzica