x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Decernarea Premiilor Grammy a fost amânată din cauza pandemiei

Decernarea Premiilor Grammy a fost amânată din cauza pandemiei

06 Ian 2021   •   15:17
Decernarea Premiilor Grammy a fost amânată din cauza pandemiei
Sursa foto: Sursa: Hepta

Asociaţia americană a profesioniştilor din industria muzicală, Recording Academy, a hotărât amânarea ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy, care trebuia să se desfășoare pe 31 ianuarie 2021, scrie AFP. Noua dată a fost stabilită pentru 14 martie în Los Angeles.

"Deteriorarea situaţiei legate de COVID-19 la Los Angeles, cu spitale pline şi servicii de urgenţă depăşite de situaţie, plus noile recomandări la nivel federal şi local, ne-au convins că amânarea ceremoniei era cea mai bună decizie", transmit organizatorii.

Aceștia au luat în considerare și o ceremonie fără public, doar cu prezentatorii și artiștii premiați sau invitați să participe la eveniment. 

În topul favoriților se află Beyonce, cu 9 nominalizări. Piesa "Queen Bey" este preferată pentru duetul cu rapperiţa Meghan Thee Stallion, intitulat "Savage". Aceasta mai are o melodie surpriză, inspirată de mişcarea Black Lives Matter, care a luat amploare după moartea afro-americanului George Floyd, sufocat de un poliţist în timpul arestării sale, din luna mai 2021. Ea se află înaintea unro vedete precum Taylor Swift, Roddy Ricch şi Dua Lipa, fiecare cu şase nominalizări.

Și Gala Premiilor Oscar a fost reprogramată, din data de 28 februarie, pe 25 aprilie. 

 

×
Subiecte în articol: premii grammy