x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Casa Artelor Dinu Lipatti redeschide Salonul de muzică în anul 2021

Casa Artelor Dinu Lipatti redeschide Salonul de muzică în anul 2021

23 Feb 2021   •   21:11
Casa Artelor Dinu Lipatti redeschide Salonul de muzică în anul 2021

În această sâmbătă, Casa Artelor Dinu Lipatti redeschide Salonul de muzică, de la orele 17.00, cu Spectacolul pentru copii „Țărăncuța cea isteață”, în cadrul celei de-a II-a Ediții a Programului Casa Lipatti Open Stage 2021, Stagiunea de Teatru Independent.

În 2021, Casa Artelor Dinu Lipatti vine în sprijinul artiștilor din teatrul independent, oferindu-le oportunitatea să joace în Spectacole de teatru lunare în Saloanele Casei Lipatti, în memoria omului de teatru, profesorului, traducătorului și Ambasadorului Valentin Lipatti, fratele genialului pianist, compozitor și pedagog Dinu Lipatti. Stagiunea de Teatru Independent a debutat anul acesta cu Spectacolul „Moftul Român”, după scrierile lui Ion Luca Caragiale, interpretat de actorul Lari Giorgescu, într-o producție Unteatru, onorându-l astfel pe marele dramaturg român Ion Luca Caragiale, de la nașterea căruia s-au împlinit, în 30 ianuarie 2021, 169 de ani.

După o lungă perioadă în care activitatea Casei Artelor Dinu Lipatti s-a desfășurat Online, acum, datorită măsurilor de relaxare care permit redeschiderea instituțiilor de cultură și reluarea spectacolelor cu public, vă invităm în acest weekend să fim din nou împreună în Salonul de muzică al Casei Lipatti, respectând toate măsurile sanitare și de distanțare fizică în vigoare. Astfel, Salonul va putea fi ocupat în proporție de 30 la sută din capacitate, intrarea la Spectacol fiind liberă, numai cu rezervare la numărul de telefon 031 425 25 63, de luni până vineri între orele 10.00-16.00.

Așadar, vă invităm să fim din nou împreună sâmbătă – 27 februarie 2021- de la orele 17.00, la Spectacolul de teatru pentru copii „Țărăncuța cea isteață” în regia Claudiei Negroiu, o producție a Asociației Socioculturale Concept. Avându-i ca protagoniști pe Dan Apăvăloaie și Claudia Negroiu, spectacolul se desfășoară într-un ritm alert, cei doi actori interpretând mai multe personaje, cu mult umor, cântând și dansând spre bucuria micilor spectatori.

×