x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Noul Superman, Jon Kent, va fi bisexual

Noul Superman, Jon Kent, va fi bisexual

12 Oct 2021   •   09:40
Noul Superman, Jon Kent, va fi bisexual

DC Comics a anunțat că Jon Kent, cel mai nou Superman, va fi bisexual. În următorul număr al benzii desenate, care va fi lansat în noiembrie, Jon va fi prezentat într-o relație de același sex cu prietenul său Jay Nakamura, relatează BBC.

Povestea face parte din seria "Superman: Son of Kal-El", care îl urmărește pe Jon în timp ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent.

DC Comics a făcut anunțul cu ocazia National Coming Out Day, o zi de conștientizare a comunității LGBT, inițiată în SUA.

De la lansarea serialului, în iulie, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice, a împiedicat un atac armat într-un liceu și a protestat împotriva deportării refugiaților.

Într-un număr anterior, Jon s-a împrietenit cu Jay - un reporter cu ochelari și părul roz.

DC Comics a declarat că cei doi vor avea o relație romantică în cel de-al cincilea număr.

Detaliile scenariului nu au fost încă dezvăluite, dar imaginile arătate de DC Comics îi prezintă pe Jon și Jay sărutându-se.

Scenaristul seriei, Tom Taylor, a declarat pentru BBC că, atunci când i s-a oferit prima dată slujba, s-a gândit la "ce ar trebui să fie Superman astăzi. M-am gândit că ar fi o adevărată oportunitate ratată dacă l-am înlocui pe Clarke Kent cu un alt salvator alb și heterosexual", a spus Taylor.

El a spus că, în ciuda "trolilor" de pe rețelele de socializare, reacția la acest subiect a fost în mare parte pozitivă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: superman