x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Vivere - Elisabetta are si sot si iubit!

Vivere - Elisabetta are si sot si iubit!

11 Iun 2004   •   00:00

Actrita Elisabetta de Palo din celebrul serial italian "Vivere", care poate fi vazut acum la Antena 1 in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:45, a marturisit ca, spre deosebire de personajul ei, Mirella Bonelli, ea nu e deloc obsedata de valorile familiale, pentru ca are si sot si amant!

GOSPODINA. Mama celor trei surori Bonelli, Mirella, traieste pentru familia ei si pentru a gati cele mai gustoase preparate pentru clientii restaurantului condus de sotul ei, Giovanni. Atragatoarea Elisabetta de Palo spune ca singurul lucru pe care-l are in comun cu personajul ei e talentul culinar: "Sunt o mare artista in bucatarie! Acum, ca locuiesc la Milano singura, gatesc putin, insa cand am timp pregatesc mese regesti!". Mirella e o femeie cu aspiratii simple, cel putin asa da impresia, dar in scurt timp i se vor ivi noi ocazii de a se exprima si chiar sansa de a deveni celebra si atunci va trebui sa faca niste alegeri foarte dificile si sa faca fata problemelor aparute in mariajul ei, pana atunci perfect senin.

CALITATI. "De-a lungul carierei mele am jucat mereu personaje care au suferit mult - nevrotice. Acum, multumita Mirellei, sunt vesela, categoric diferita de ce am facut pana acum. Calitatea de baza a Mirellei e bucuria sa extraordinara de a trai, fericirea, linistea, simtul practic, faptul ca e o femeie cu picioarele pe pamant, ca are multa fantezie si spirit", povesteste Elisabetta De Palo. Insa actrita, nascuta la Ravenna pe 2 februarie 1951, are si nemultumiri legate de Mirella: "Ma cam enerveaza ca e prea ancorata in anumite idei fixe, cum ar fi mitul familiei, dar in viitor sper sa se schimbe…". Actrita recunoaste cu sinceritate ca nu are astfel de fixatii: "Sunt casatorita si… am si un iubit! Adica sunt casatorita, dar traiesc separata de sotul meu, si am un prieten, iar fiica mea nu are absolut nici o problema cu acest stil de viata!".

×
Subiecte în articol: arte