x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii LOCURI DE MUNCA/Posta - 29 septembrie 2004

LOCURI DE MUNCA/Posta - 29 septembrie 2004

29 Sep 2004   •   00:00
Tudor Liviu, Cernavoda: "Sunt muncitor la Centrala Nucleara de la Cernavoda, am 41 de ani si am ca studii liceul industrial. Sunt casatorit, am patru copii, toti la scoala, iar sotia mea, care este casnica, sufera psihic in urma pierderii unuia dintre fiii nostri. Va rog foarte mult sa ma ajutati sa aflu ce acte trebuie intocmite pentru deplasarile la munca in strainatate".
RASPUNS: Persoanele care doresc sa plece la munca in strainatate trebuie sa intocmeasca un dosar, astfel ele vor fi inscrise in banca de date a OMFM. Dosarul trebuie sa contina urmatoarele documente: copie dupa buletinul sau cartea de identitate, cu o valabilitate de minimum sase luni; copie dupa pasaport, cu o valabilitate de sase luni; cazier juridic in original - fara antecedente penale; copie legalizata dupa actele de studii si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca, cu toate paginile scrise; adeverinta medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de boala, curriculum vitae, fisa personala si trei fotografii tip pasaport.

Vreti sa stiti:

  • Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate?
  • Care sunt cursurile de recalificare din localitatea dumneavoastra?
  • Care sunt locurile de munca oferite de ANOFM pentru pregatirea dumneavoastra?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la dumneavoastra, contactati-ne pe e-mail la: cristian.petru@jurnalul.ro, joburi@jurnalul.ro sau in scris, pe adresa redactiei din Bucuresti: Piata Presei Libere, numarul 1, scara D, etaj 8, specificand pe plic:
    "Pentru pagina «Locuri de munca»".
  • ×
    Subiecte în articol: cariera