x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vodafone România va avea un nou director general

Vodafone România va avea un nou director general

07 Mai 2021   •   12:55
Vodafone România va avea un nou director general

Noul director general al Vodafone România are un nou director general. Achilleas Kanaris își începe mandatul la 1 iulie 2021 când o înlocuiește pe Murielle Lorilloux. 

Achilleas Kanaris este cetățean grec și a fost CEO Vodafone Albania. El îi va raporta lui Serpl Timuray, CEO Europe Cluster.  A urmat un masterat în inginerie la Imperial College London și un MBA la Massachusetts Institute of Technology (MIT) - Sloan School of Management.

Acesta lucrează în compania de telefonie din 2009 și a avut o serie de roluri în zona comercială în Grecia, inclusiv poziția de Consumer Business Director. În acest rol, a obținut poziția de leadership în ceea ce privește NPS (indicele de satisfacție a clienților) și a integrat Hellas Online, transformând astfel Vodafone într-un operator complet convergent, înainte de a prelua poziția de CEO al Vodafone Albania. În funcția de CEO, a condus cu succes transformarea companiei dintr-un operator exclusiv mobil, într-un business complet convergent prin achiziția și integrarea celui de-al doilea cel mai mare operator de televiziune fixă și Pay TV din Albania. Înainte de a se alătura Vodafone, a deținut mai multe roluri de conducere în telecomunicații și în consultanță în Marea Britanie.

Fostul manager general, Murielle Lorilloux își încheie mandatul de 4 ani în România, urmând să preia funcția de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia și Egipt. Ea s-a alăturat Vodafone România în septembrie 2017 și de atunci a coordonat proiecte precum procesul de achiziție al UPC, transformarea Vodafone România într-un jucător convergent în industria telecom, lansarea primelor servicii comerciale 5G din țară și printre primele din Europa.

Mediafax

×
Subiecte în articol: vodafone achilleas kanaris