x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto S-a lansat noua Mazda3 hatchback

S-a lansat noua Mazda3 hatchback

de Sebastian S. Eduard    |    27 Iun 2013   •   17:00
S-a lansat noua Mazda3 hatchback

Mazda a lansat astăzi noua Mazda3 hatchback, în mai multe locaţii de pe glob. Cel mai bine vândut model Mazda devine cel de-al treilea membru al unei noi generaţii de automobile, care prezintă linia de design “Kodo – sufletul mişcării” şi o gamă completă de tehnologii SKYACTIV. Noua Mazda3 se alătură astfel modelelor Mazda CX-5, lansat în 2012, şi Mazda6.
 
Noua compactă, care reprezintă aproximativ o treime din vânzările Mazda la nivel internaţional, este un element vital al planurilor companiei. Deja Mazda se gândeşte că va ridica din nou ştacheta pentru acest segment cheie de autoturisme după ce modelul a totalizat de la lansarea din 2003 până în prezent peste 130 de premii. Pe lângă design-ul KODO, noua Mazda3 prezintă un interior complet refăcut pentru un confort maxim şi o ergonomie optimă. Compania oferă chiar şi un concept de conectivitate ataşat vehiculului pentru noul model. Acesta integrează printre altele AhaTM radio, fiind unul dintre primele modele de clasă C din segment, care permit conectivitatea online a pasagerilor.

Noua Mazda3 este, de asemenea, cel mai nou model dezvoltat în concordanţă cu strategia Sustainable Zoom-Zoom prin care Mazda doreşte să construiască autovehicule economice. În concluzie, modelul include i-stop, cel mai rapid sistem start-stop din lume, şi i-ELOOP, sistem de frânare regenerativă.


×
Subiecte în articol: mazda Mazda3 hatchback