x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Renault lansează noua mașină hibrid pe piața românească

Renault lansează noua mașină hibrid pe piața românească

11 Mai 2021   •   12:31
Renault lansează noua mașină hibrid pe piața românească

Producătorul auto francez Renault anunță că noua sa mașină hibrid, Arkana, poate fi comandată online sau în rețeaua de dealeri din România. Este vorba despre un SUV dotat cu tehnologia E-TECH Hybrid.

Această tehnologie poate acoperi până la 80% din timpul de conducere în oraș exclusiv cu energie electrică, reducând emisiile de CO2 și consumul de combustibil cu până la 40% față de un motor termic.

Mașina aduce o nouă completare gamei, fiind un SUV sportiv. Echipată cu roți mari cu un diametru de 690 mm, mașina măsoară 4.568 mm în lungime, 1.571 mm în înălțime și are un ampatament de 2.720 mm.

Noul model este disponibil în șapte culori ale caroseriei și are trei tipuri de jante de 17” și 18”.

Noul Arkana poate fi echipat și cu un motor aspirat TCe cu o capacitate cilindrică de 1,3 litri, în patru cilindri, cu injecție directă, disponibil pe toate nivelurile de echipare, un motor eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și robust. Combinat cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC, acesta este disponibil în versiunea de 140 CP.

Mașina are o caracteristică unică, sub capotă, un motor TCe micro-hibrid cu o capacitate cilindrică de 1,3 litri, cu un sistem suplimentar de alternator-starter asociat cu o baterie Litiu-Ion de 12V aflată sub scaunul pasagerului.

Mașina poate fi achiziționată în oricare dintre cele trei versiuni de echipare: ZEN, INTENS și R.S. Line, atât online cât și prin rețeaua de dealeri ai producătorului.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Renault hibrd arkana