De ce nu e bine sa combinăm sarmalele cu smântănă

14 Apr 2017

Mulți simt nevoia să completeze masa de Paște cu mâncăruri tradiționale. Un obicei alimentar foarte apreciat de gurmanzi este demolat de nutriționiști: sărmăluțele cu smântână și mămăliguță. Combinația este nocivă pentru organism, pentru că varza, combinată cu smântâna, carnea tocată, grăsimea și mămăliga vor produce atât disconfort alimentar și flatulență, cât și dureri abdominale, eventuale crize biliare și depunere de țesut adipos, adică ne vom simți rău după masă și ne vom îngrășa. Cei care simt nevoia să adauge și pâine greșesc și mai mult. La fel se întâmplă și cu tradiționalul ciolan cu fasole sau cu varză călită.

Ultima oră
Alte titluri din: Trup, minte, suflet
Top 15 alimente care ajută la arderea grăsimilor Top 15 alimente care ajută la arderea grăsimilor
Facebook ne va prezice cu cine să ne cuplăm?  Psiholog: “Facebook măsoară doar variabile psihosociale, nu poate măsura sufletul” Facebook ne va prezice cu cine să ne cuplăm? Psiholog: “Facebook măsoară doar variabile psihosociale, nu poate măsura sufletul”
Mai multe titluri din: Trup, minte, suflet
Antena3.ro Orașul din România în care a nins azi-noapte! Stratul de zăpadă este de cinci centimetri
Libertatea.ro Harta plăcerilor. Aici sunt femeile care au cele mai multe orgasme
A1.ro Veste TRISTĂ! E oficial! Vacanțele elevilor vor fi tot mai scurte: Structura anului școlar 2017-2018
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de joi, 24 august 2017