De ce nu e bine sa combinăm sarmalele cu smântănă

14 Apr 2017

Mulți simt nevoia să completeze masa de Paște cu mâncăruri tradiționale. Un obicei alimentar foarte apreciat de gurmanzi este demolat de nutriționiști: sărmăluțele cu smântână și mămăliguță. Combinația este nocivă pentru organism, pentru că varza, combinată cu smântâna, carnea tocată, grăsimea și mămăliga vor produce atât disconfort alimentar și flatulență, cât și dureri abdominale, eventuale crize biliare și depunere de țesut adipos, adică ne vom simți rău după masă și ne vom îngrășa. Cei care simt nevoia să adauge și pâine greșesc și mai mult. La fel se întâmplă și cu tradiționalul ciolan cu fasole sau cu varză călită.

Ultima oră
Alte titluri din: Trup, minte, suflet
Cel mai simplu și eficient exercițiu pentru fund tonifiat și bombat. Inclusiv program Cel mai simplu și eficient exercițiu pentru fund tonifiat și bombat. Inclusiv program
Testul de normalitate. Cine spune ce este normal sau anormal? Testul de normalitate. Cine spune ce este normal sau anormal?
Mai multe titluri din: Trup, minte, suflet
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Cele mai bune zodii în dormitor. Află ce se spune despre zodia ta
A1.ro Lovitură pentru toți românii care au termopane și centrală în case. Legea îi obligă să aplice câteva modificări. Dacă nu acceptă, rămân fără gaze
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de luni, 22 octombrie 2017