De ce nu e bine sa combinăm sarmalele cu smântănă

14 Apr 2017

Mulți simt nevoia să completeze masa de Paște cu mâncăruri tradiționale. Un obicei alimentar foarte apreciat de gurmanzi este demolat de nutriționiști: sărmăluțele cu smântână și mămăliguță. Combinația este nocivă pentru organism, pentru că varza, combinată cu smântâna, carnea tocată, grăsimea și mămăliga vor produce atât disconfort alimentar și flatulență, cât și dureri abdominale, eventuale crize biliare și depunere de țesut adipos, adică ne vom simți rău după masă și ne vom îngrășa. Cei care simt nevoia să adauge și pâine greșesc și mai mult. La fel se întâmplă și cu tradiționalul ciolan cu fasole sau cu varză călită.

Ultima oră
Alte titluri din: Trup, minte, suflet
Roșiile te scapă de cicatricele lăsate de acnee Roșiile te scapă de cicatricele lăsate de acnee
Dieta cu banane verzi. Rețeta perfectă pentru a slăbi Dieta cu banane verzi. Rețeta perfectă pentru a slăbi
Mai multe titluri din: Trup, minte, suflet
Antena3.ro E oficial. Președintele Iohannis a decis. Creșteri salariale de 30%
Libertatea.ro Noi dezvăluiri șocante despre preotul Pomohaci. „Luau băieții din gară și…”
A1.ro Dansatoarea s-a oprit pentru o clipă să își tragă sufletul, dar ceea ce s-a văzut în oglinda din spatele ei îți dă fiori!
IncomeMagazine.ro China are o noua NAVA de RAZBOI!