De ce nu e bine sa combinăm sarmalele cu smântănă

14 Apr 2017

Mulți simt nevoia să completeze masa de Paște cu mâncăruri tradiționale. Un obicei alimentar foarte apreciat de gurmanzi este demolat de nutriționiști: sărmăluțele cu smântână și mămăliguță. Combinația este nocivă pentru organism, pentru că varza, combinată cu smântâna, carnea tocată, grăsimea și mămăliga vor produce atât disconfort alimentar și flatulență, cât și dureri abdominale, eventuale crize biliare și depunere de țesut adipos, adică ne vom simți rău după masă și ne vom îngrășa. Cei care simt nevoia să adauge și pâine greșesc și mai mult. La fel se întâmplă și cu tradiționalul ciolan cu fasole sau cu varză călită.

Ultima oră
Alte titluri din: Trup, minte, suflet
Epilepsia, o descărcare furtunoasă de electricitate în creier pe căi nefireşti Epilepsia, o descărcare furtunoasă de electricitate în creier pe căi nefireşti
Beneficiile surprinzătoare ale plânsului. Știai că poate fi sănătos? Beneficiile surprinzătoare ale plânsului. Știai că poate fi sănătos?
Mai multe titluri din: Trup, minte, suflet
Antena3.ro LOTO. Ce au văzut telespectatorii în timpul tragerii la LOTO 6/49. Show erotic în direct și în reluare VIDEO
Libertatea.ro Un avion a aterizat de urgență pe Otopeni după ce un bărbat a murit la bord
A1.ro Nu ai loc de muncă? Statul îţi dă 40.000 de lei. Iată cum îi poţi obţine!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?