De ce nu e bine sa combinăm sarmalele cu smântănă

14 Apr 2017

Mulți simt nevoia să completeze masa de Paște cu mâncăruri tradiționale. Un obicei alimentar foarte apreciat de gurmanzi este demolat de nutriționiști: sărmăluțele cu smântână și mămăliguță. Combinația este nocivă pentru organism, pentru că varza, combinată cu smântâna, carnea tocată, grăsimea și mămăliga vor produce atât disconfort alimentar și flatulență, cât și dureri abdominale, eventuale crize biliare și depunere de țesut adipos, adică ne vom simți rău după masă și ne vom îngrășa. Cei care simt nevoia să adauge și pâine greșesc și mai mult. La fel se întâmplă și cu tradiționalul ciolan cu fasole sau cu varză călită.

Ultima oră
Alte titluri din: Trup, minte, suflet
Când mănânci deși nu ar trebui. Și cum rezolvi problema Când mănânci deși nu ar trebui. Și cum rezolvi problema
Cât de slabi trebuie să fim. Despre standarde, ipocrizie, sănătate și câteva sugestii simple Cât de slabi trebuie să fim. Despre standarde, ipocrizie, sănătate și câteva sugestii simple
Mai multe titluri din: Trup, minte, suflet
Antena3.ro Plângând, un bărbat a aruncat un obiect la gunoi, în aeroport, și apoi a plecat rapid. Doi tineri s-au apropiat de tomberon și au fost șocați. Ce se afla acolo - VIDEO
Libertatea.ro Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcut
A1.ro Profeția ÎNFIORĂTOARE a lui Nostradamus: „Mai e puțin până când ÎNCEPE. Va dura 27 de ani!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?