Un lapte rar întâlnit - nu e nici de vacă, nici de oaie, nici de capră - are virtuți vindecătoare surprinzătoare. Și Hipocrat îl recomanda

14 Apr 2018

Despre acest lapte - care nu e nici de vacă, nici de oaie, nici de capră - nu prea am auzit, cu atât mai puțin despre proprietățile sale uimitoare. Și asta din cauza faptului că este un lapte rar întâlnit, pe care nu îl găsim în supermarketuri, oricât l-am cauta. Dar, pe cât este de rar, pe atât este de prețios.

Cunoscut încă din antichitate pentru proprietățile sale uimitoare asupra sănătății, acest lapte este, conform specialiștilor, cel mai apropiat ca și structură de laptele matern.


Hipocrate, părintele medicinei, îl recomanda pentru tot felul de afecțiuni, începând cu infecțiile, cazurile de otrăvire, diverse răni sau probleme ale ficatului, iar Plinius cel Bătrân îl considera unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru febră mare, dureri în gât sau tuse.

În medicina tradițională românească, era singurul tratament capabil să.................

Citește mai mult despre virtuțile acestui lapte neobișnuit și află ce anume este el, de fapt!

Ultima oră
Alte titluri din: Terapii complementare
Beneficiile incredibile pentru sănătate ale fructelor de kiwi Beneficiile incredibile pentru sănătate ale fructelor de kiwi
4 băuturi benefice care înlocuiesc cu succes cafeaua 4 băuturi benefice care înlocuiesc cu succes cafeaua
Mai multe titluri din: Terapii complementare
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Informația care a explodat: "Papa Francisc vrea să anuleze Biblia"
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?