x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. O banală plantă furajeră vindecă zeci de boli și e de fapt un superaliment

Tratamente naturiste. O banală plantă furajeră vindecă zeci de boli și e de fapt un superaliment

21 Apr 2017   •   00:22
Tratamente naturiste. O banală plantă furajeră vindecă zeci de boli și e de fapt un superaliment

Tratamente naturiste pentru zeci de boli, care la bază o plantă aparent banală. Deşi o considerăm plantă furajeră şi o găsim potrivită doar pentru hrana animalelor, este un superaliment cu calităţi de medicament.

Planta conţine toate vitaminele şi mineralele necesare vieţii, iar echilibrul său dintre componentele organice, moleculare şi minerale este identic cu structura hemoglobinei umane.

Originară din Persia, aceasta este o plantă cu proprietăţi vindecătoare de necontestat, motiv pentru care mai toţi nutritioniştii o recomandă. Calităţile sale au fost apreciate încă din vechime, când arabii au denumit-o, pe bună dreptate, „tatăl tuturor alimentelor”.

 Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli

Poate nu ştiaţi, însă această plantă este folosită cu succes pentru a trata boli precum artrita, astmul, respiraţia urât mirositoare şi mirosul neplăcut al corpului, infecţiile determinate de ciuperci, diabetul, febra şi edemele. Eficienţa sa a fost dovedită şi în prevenirea tumorilor, în lupta împotriva cancerului, a cariilor dentare şi a osteoporozei.

Planta vindecătoare deţine câteva atribute la superlativ. Astfel, conţine de patru ori mai multă vitamina C decât citricele şi peste 40 de bioflavonoizi diferiţi, iar frunzele sale au un conţinut ridicat de clorofilă, vitamina A şi beta caroten mai rar întâlnit la alte plante.

Tratamente naturiste uluitoare

Iată care sunt proprietăţile sale curative:

1. Detoxifică şi întăreşte sistemul imunitar

Fiind un veritabil tonic şi întăritor al sistemului imunitar, stimulează funcţiile ficatului şi purifică sângele. Datorită conţinutului ridicat de fibre, absoarbe şi elimină toxinele acumulate.

2. Combate gastrita şi ulcerul

Graţie conţinutului ridicat de vitamina U, găsită şi în varza crudă, această plantă are un important efect de pansament. Astfel, consumul său combate cu succes gastrita sau ulcerul.

3. Dizolvă cheagurile de sânge

...........................................

Află mai mult despre această plantă uluitoare, AICI, și înainte de toate află numele ei.

×
Subiecte în articol: tratamente naturiste planta furajera