Speranță de viață crescută pentru stăpânii de câini

21 Noi 2017

Potrivit unui studiu publicat publicat în jurnalul Scientific Reports, stăpânii de câini trăiesc în medie cu câteva luni mai mult decât ceilalţi oameni, însă cauzele sunt, deocamdată, neconcludente.

"Conform datelor noastre, prezenţa în casă a unui câine reduce riscul unei morţi premature cu 33% şi scade probabilitatea dezvoltării unei boli cardiovasculare cu 11%" - a declarat Mwenya Mubanga, cercetătoare la Universitatea Uppsala din Suedia.

Mwenya Mubanga şi colegii săi au efectuat un studiu pentru a înţelege în ce măsură traiul alături de câini influenţează sănătatea şi psihicul omului. Pentru aceasta, cercetătorii au analizat rezultatele monitorizării stării de sănătate a 3,4 milioane de suedezi, pe care Guvernul suedez o desfăşoară începând din anul 2001.

În urma analizei efectuate a reieşit că............

Citește mai departe AICI

Ultima oră
Alte titluri din: Terapii complementare
Top alimente care te ajută să slăbești Top alimente care te ajută să slăbești
Păstura, pâinea albinei, întărește sistemul imunitar și elimină toxinele Păstura, pâinea albinei, întărește sistemul imunitar și elimină toxinele
Mai multe titluri din: Terapii complementare
Antena3.ro Delia, vacanță de lux în Maldive! Cât dă vedeta pentru o noapte de cazare
Libertatea.ro Mihaela Borcea a negat cu vehemență că ar fi furat bărbatul altei femei. Avem IMAGINILE
A1.ro Un nou caz de agresiune sexuală! O elevă a reclamat la poliţie că a fost violată în scara unui bloc. Un alt pedofil în libertate?
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?