Speranță de viață crescută pentru stăpânii de câini

21 Noi 2017

Potrivit unui studiu publicat publicat în jurnalul Scientific Reports, stăpânii de câini trăiesc în medie cu câteva luni mai mult decât ceilalţi oameni, însă cauzele sunt, deocamdată, neconcludente.

"Conform datelor noastre, prezenţa în casă a unui câine reduce riscul unei morţi premature cu 33% şi scade probabilitatea dezvoltării unei boli cardiovasculare cu 11%" - a declarat Mwenya Mubanga, cercetătoare la Universitatea Uppsala din Suedia.

Mwenya Mubanga şi colegii săi au efectuat un studiu pentru a înţelege în ce măsură traiul alături de câini influenţează sănătatea şi psihicul omului. Pentru aceasta, cercetătorii au analizat rezultatele monitorizării stării de sănătate a 3,4 milioane de suedezi, pe care Guvernul suedez o desfăşoară începând din anul 2001.

În urma analizei efectuate a reieşit că............

Citește mai departe AICI

Ultima oră
Alte titluri din: Terapii complementare
Tratamente naturiste. 4 ceaiuri naturale care combat stresul Tratamente naturiste. 4 ceaiuri naturale care combat stresul
Tratamente naturiste. Scapă de balonare cu 4 remedii la îndemână Tratamente naturiste. Scapă de balonare cu 4 remedii la îndemână
Mai multe titluri din: Terapii complementare
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?