Lidia Fecioru dezvaluie leacul suta la suta natural: „Se iau șase căței de usturoi care se prăjesc în coajă și se consumă în 24 de ore. După o lună de zile, organismul..”

08 Oct 2017

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, sâmbătă, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului.

Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul

Ultima oră
Alte titluri din: Terapii complementare
Alimente dăunătoare danturii. Ce trebuie să eviți Alimente dăunătoare danturii. Ce trebuie să eviți
Tratamente naturiste. Supranumită și „leacul lui Dumnezeu” această plantă tratează cancerul și vindecă alte 12 boli grave. Află totul despre ea Tratamente naturiste. Supranumită și „leacul lui Dumnezeu” această plantă tratează cancerul și vindecă alte 12 boli grave. Află totul despre ea
Mai multe titluri din: Terapii complementare
Antena3.ro Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru 22-28 octombrie
Libertatea.ro Fiul Luminiței Anghel suferă de o boală care îl distruge încet, încet. Din păcate e boala secolului
A1.ro Lovitură pentru toți românii care au termopane și centrală în case. Legea îi obligă să aplice câteva modificări. Dacă nu acceptă, rămân fără gaze
IncomeMagazine.ro Cele mai NEBUNE exercitii militare din lume!