Neglijarea afecţiunilor reumatice poate duce la apariţia altor boli. Află ce riști dacă nu tratezi reumatismul

13 Feb 2018

Neglijarea afecţiunilor reumatice, cum ar fi poliartrita reumatoidă, poate duce la complicaţii grave. Este avertismentul reumatologilor.

Peste 150 de mii de persoane suferă de aceasta afecţiune, dar, cu toate acestea, nu sunt înregistraţi pentru tratament gratuit decât 50.000. Diferenţa se explică prin faptul că pacienţii fie nu sunt diagnosticaţi, fie sunt trataţi incorect.

În acest context, Societatea Română de Reumatologie organizează o serie de cursuri post-universitare pentru reumatologi, axate pe legăturile acestor afecţiuni cu alte boli, după cum precizează preşedinta Societăţii, profesor doctor Ruxandra Ionescu.

"Ele pot să fie responsabile, de exemplu, de...........

Citește mai departe AICI

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Dieta japoneză cu apă. Ce se întâmplă cu creierul nostru atunci când bem apă pe stomacul gol? Dieta japoneză cu apă. Ce se întâmplă cu creierul nostru atunci când bem apă pe stomacul gol?
Dieta cu fasole neagră „topește” kilogramele Dieta cu fasole neagră „topește” kilogramele
Alte titluri din: Sanatatea familiei
Terapii japoneze pentru longevitate. Punctul celor 100 de boli și efectele sale incredibile asupra sănătății ( VIDEO) Terapii japoneze pentru longevitate. Punctul celor 100 de boli și efectele sale incredibile asupra sănătății ( VIDEO)
Cinci reguli Feng Shui care te tin departe de boli! Cinci reguli Feng Shui care te tin departe de boli!
Mai multe titluri din: Sanatatea familiei
Antena3.ro Părintele Arsenie Papacioc: Cel mai mare păcat pe care îl fac oamenii când merg la mare
Libertatea.ro 'Am făcut sex în depozit. Când am ieșit, soțul meu tocmai intra'
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?