Boala consumatorilor de carne. Care sunt simptomele

01 Ian 2018

Știm cu toții că românii sunt mari amatori de carne. Însă medicii atrag atenţia că excesul de carne roşie poate da la anumite persoane o boală greu de tratat: guta.


Numită şi boala cavalerilor, guta este o afecţiune metabolică asociată cu excesul de carne roşie şi în special cea de vânat, scrie frunza-verde.ro.

Crizele de gută pot să apară o dată la câţiva ani sau de mai multe ori pe lună, în funcţie de stadiul bolii, dar şi de alimentaţia pacientului.

În alimentaţia persoanelor care suferă de gută sunt indicate proteinele de origine vegetală, iar alcoolul şi produsele care conţin cacao trebuie consumate cu atenţie.

Antena3

 

Ultima oră
Alte titluri din: Sanatatea familiei
 Femei stresate și bărbați efeminați. Explicații pentru scăderea natalității Femei stresate și bărbați efeminați. Explicații pentru scăderea natalității
 Cinci motive să mânânci linte în perioada Postului Cinci motive să mânânci linte în perioada Postului
Mai multe titluri din: Sanatatea familiei
Antena3.ro Delia, vacanță de lux în Maldive! Cât dă vedeta pentru o noapte de cazare
Libertatea.ro Mihaela Borcea a negat cu vehemență că ar fi furat bărbatul altei femei. Avem IMAGINILE
A1.ro Un nou caz de agresiune sexuală! O elevă a reclamat la poliţie că a fost violată în scara unui bloc. Un alt pedofil în libertate?
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?