x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie Sfatul medicului. Tot ce trebuie să știi despre CANDIDOZĂ. Cauze, diagnostic, TRATAMENT

Sfatul medicului. Tot ce trebuie să știi despre CANDIDOZĂ. Cauze, diagnostic, TRATAMENT

24 Oct 2016   •   14:05
Sfatul medicului. Tot ce trebuie să știi despre CANDIDOZĂ. Cauze, diagnostic, TRATAMENT

Dacă în natură avem ciuperci comestibile și ciuperci otrăvitoare, iată că și în organismul nostru există ciuperci cu efect benefic sau care, dimpotrivă, te îmbolnăvesc. Ca o curiozitate, unele tipuri de ciuperci pot fi benefice... până la un punct. Când se schimbă lucrurile și de ce și cum poți să reechilibrezi organismul?

Candida este o afectiune produsa de prezenta si dezvoltarea ciupercii CANDIDA ALBICANS in organism. Candida se poate extinde pe piele, gura, la nivelul organelor genitale, in stomac si de acolo poate distruge orice organ.

Trebuie subliniat ca prezenta acestei ciuperci in organism este benefica, fiindca ajuta la echilibrarea metabolismului in organism. In clipa in care dezvoltarea acestei ciuperci depaseste limitele normale, creste si secretia de toxine in organism si apar dezechilibrele imunitare. Daca acest ciclu s-a produs o data, va deveni un fenomen permanent. Cu cat ciuperca este mai dezvoltata in organism, cu atat mai mult sistemul imunitar este deficitar.

Află cum poți să recunoști prezența ciupercii și care sunt cele mai eficiente metode de tratament

×