x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos FRUCTUL PĂROS care te ajută să SLĂBEȘTI FRUMOS! Cum să dai jos 10 kilograme pe lună și să nu le mai pui la loc

FRUCTUL PĂROS care te ajută să SLĂBEȘTI FRUMOS! Cum să dai jos 10 kilograme pe lună și să nu le mai pui la loc

09 Sep 2015   •   13:07
FRUCTUL PĂROS care te ajută să SLĂBEȘTI FRUMOS! Cum să dai jos 10 kilograme pe lună și să nu le mai pui la loc

Datorită conţinutului caloric redus, acest fruct cu înveliș păros, deloc plăcut la privit, dar cu miez delicios, este unul dintre fructele recomandate celor care îşi doresc să slăbească uşor şi sănătos. Un fruct are circa 42 de calorii, 0,4 g de grăsimi şi circa 2,1 g de fibre.

Acest fruct exotic este o sursă de sănătate şi energie pentru organism - este bogat în vitamina C (conţinutul său este mai ridicat decât al portocalelor), A, B6, E si K, cupru, potasiu, magneziu, calciu, fier, crom, acid folic, conţinând şi carotenoizi (luteina, zeaxantina) şi fibre.

Citește și Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism

Dieta cu acest fruct se adresează celor cărora le place gustul lui acrişor şi care îşi pot asuma consumul unor cantităţi importante, timp de două sau patru săptămâni. De asemenea, pentru ca o astfel de dietă să dea rezultate, este important să renunţaţi la băuturile alcoolice şi la sucurile carbogazoase, la alimentele tip fast food şi la dulciuri.

Iată două variante de meniu, pe care le puteţi alterna în cele două săptămâni ale dietei, nu înainte însă de a afla despre ce fruct miraculos este vorba.

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR

×