F45, programul de fitness care îți transformă aspectul fizic în doar opt săptămâni

12 Apr 2018

O pereche de pasionați de fitness au avut parte de cea mai impresionantă transformare cu ajutorul unui regim strict de exerciții urmat timp de opt săptămâni, scrie Daily Mail.

Rhana, din Toowong, și Jason, din Carrara, au început programul F45 Eight Week Challenge în februarie, un program de fitness care cuprinde 45 de minute de exerciții intense și o dietă în trei etape.

Rhana a pierdut 7,6 kilorgrame în cele opt săptămâni și 6,5% din grăsime. Jason a reușit să piardă 17,9 kilograme și 10,3% din grăsime.

Programul F45 a devenit un simbol al eficienței în materie de slăbit, la nivel global. Programul a fost lansat în 2014.

În primele două săptămâni, participanții văd schimbări enorme, datorită eliminării de apă, fiind și prima fază a programului. Cea de-a doua fază este dedicată definirii fizice, iar dieta este bazată pe o cantitate mare de proteine. Ultima fază a programului se concentrează pe eliminarea grăsimii.

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Slăbiți rapid urmând dieta cu ouă Slăbiți rapid urmând dieta cu ouă
Slăbește rapid și eficient, fără să pierzi timpul la sală! Secretul acesta face adevărate minuni pentru talie! Slăbește rapid și eficient, fără să pierzi timpul la sală! Secretul acesta face adevărate minuni pentru talie!
Alte titluri din: Frumos si sanatos
Diete sănătoase. Cum să slăbești și să îți fortifici organismul cu DIETA VERDE Diete sănătoase. Cum să slăbești și să îți fortifici organismul cu DIETA VERDE
10 KG în 5 ZILE! Dieta fabuloasă care le-a înnebunit pe japoneze te poate ajuta să SLĂBEȘTI MIRACULOS! 10 KG în 5 ZILE! Dieta fabuloasă care le-a înnebunit pe japoneze te poate ajuta să SLĂBEȘTI MIRACULOS!
Mai multe titluri din: Frumos si sanatos
Antena3.ro Pădurea care ascunde poarta Iadului se află în România. Ce ciudățenii se petrec în acest loc
Libertatea.ro Singurul lucru pe care Andra i l-a interzis lui Măruță. Nu are voie
A1.ro Profețiile cutremurătoare ale Babei Vanga pentru a doua jumătate a anului 2018. A prezis și data Apocalipsei
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?