x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum să slăbești fără să ții dietă

Cum să slăbești fără să ții dietă

28 Sep 2017   •   17:33
Cum să slăbești fără să ții dietă

Cine a spus că trebuie să ții dietă pentru a ajunge la forma corpului pe care ți-o dorești? Chiar dacă pare greu de crezut, există patru alimente care te ajută să slăbești fără să ții un regim alimentar. Tot ce trebuie să faci este să adopți un stil de viață sănătos și să ții cont de următoarele sfaturi, scrie clickpentrufemei.ro.

Scorțișoara

Este condimentul cel mai apreciat,care trebuie inclus în alimentație atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus. Scorțișoara este cunoscută pentru faptul că stimulează metabolismul. Adaugă o lingură de scorțișoară în băuturile calde,cărora le va da o aromă deosebită,în timp ce vei ajunge la rezultatele pe care ți le dorești.

Fulgii de ovăz

Oferă senzație de sațietate,sunt un stimulent al energiei și conțin substanțe nutritive care sunt bune pentru organism. Încearcă să incluzi fulgii de ovăz la masa de dimineață,pe care-i poți mânca cu lapte fiert sau iaurt degresat.
Apa caldă

Știai că primul lucru pe care trebuie să-l faci în fiecare dimineață este să bei o ceașcă de apăcălduță? Este o modalitate foarte bună de a slăbi fără a ține dietă. Odată ce apa caldă ajunge în organism,stimulează metabolismul și elimină toxinele acumulate în corp. Dacă-ți începi ziua bând o cană cu apă caldă,în scurt timp vei observa rezultatele.

×
Subiecte în articol: dieta regim slabit mancare