x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Ștrumpfii așteaptă vizitatori în Satul Pierdut, la Plaza România

Ștrumpfii așteaptă vizitatori în Satul Pierdut, la Plaza România

de Diana Scarlat    |    31 Mai 2017   •   21:42
Ștrumpfii așteaptă vizitatori în Satul Pierdut, la Plaza România
Sursa foto: Courtesy of Sony Pictures Animat

Unul dintre cele mai apreciate evenimente dedicate copiilor, de ziua lor, este Satul Pierdut al ștrumfilor, care-i așteaptă pe micuți să se deghizeze în personajele de film, la Plaza România, din București. Evenimentul a fost lansat pe 26 mai și este inspirat chiar din numele celui mai recent film cu ștrumfi, în cinematografe din luna martie a acestui an. Copiii se pot bucurat de satul ștrumfilor până pe 9 iunie.

Satul Pierdut este un spațiu creat special în Plaza România (la Rotondă) pentru copii, unde cei mici îi pot înțelege mai bine pe ștrumfi și îndeletnicirile lor cotidiene. Expoziția interactivă, marcă-înregistrată Peyo (creatorul Ștrumpfilor), reconstituie elementele de decor folosite în peliculă și îî introduce pe vizitatori în universul de zi cu zi al îndrăgitelor creaturi albastre.

Astfel, la Laboratorul lui Papa Ștrumpf, copiii vor putea asculta povești despre poțiunile magice create de Marele Ștrumpf în laboratorul său fermecat. La Salonul de înfrumusețare al Ștrumpfiței, fetițele vor putea încerca ritualuri cu tatuaje - ștampilă, perii fermecate și alte trucuri ștrumpfești. Iar în Colțul Muzical, copiii vor putea experimenta cu instrumente muzicale de lemn special create pentru ei, în timp ce îl cunosc pe Ștrumpful-Muzician.

Un ghid de nădejde îi va ajuta apoi să gătească în Bucătăria Ștrumpfului-Brutar, cu ajutorul nisipului kinetic, al formelor de gătit și al cuptorului-butaforie. Din Sat nu lipsește nici colțul dedicat celui mai mare inamic al piticilor albaștri, Gargamel. În cușca lui Gargamel, copiii își vor putea face poze cu elemente din viața maleficului vrăjitor.

×
Subiecte în articol: ştrumf