x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Sibiu: Concert rock pentru ajutorarea pisicilor

Sibiu: Concert rock pentru ajutorarea pisicilor

27 Oct 2017   •   22:14
Sibiu: Concert rock pentru ajutorarea pisicilor

Animal Life, o asociaţie de protecţia animalelor din Sibiu, va organiza în 11 noiembrie, un concert rock, iar cu banii strânşi din bilete, va ajuta cu tratamente, castrări şi adopţii pisicile, potrivit unui comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Trei trupe locale, Ela Brai, Wildchild, Changeover şi Fără Filtru vor susţine concertul "Animals Rock", aflat la cea de a doua ediţie.

"Animal Life devin din ce în ce mai inventivi pentru a-şi finanţa activităţile. Dacă până acum au alergat maratonul, au pozat pentru calendare şi au vândut de toate, în 11 noiembrie la Imperium se va cânta rock tot pentru a ajuta animalele! Ela Brai, Wildchild, Changeover şi Fără Filtru sunt trupele care vor susţine concertul Animals Rock aflat se pare la a doua ediţie! Unii dintre artişti sunt şi voluntari Animal Life, iar fondurile obţinute vor fi folosite pentru divizia de pisici a organizaţiei, care ajută anual cu tratamente, castrări şi adopţii cca 600 pisici pe an! Aşadar, pentru rock şi fapte bune haideţi în 11.11.2017 ora 20,00 la Imperium Live Sibiu! Preţul biletului livrat în contul Animal Life este de 15 lei / persoană", se arată în comunicat.

La primul concert rock pentru pisici de anul trecut, Animal Life a reuşit să strângă câteva sute de lei, a precizat pentru AGERPRES, Andreea Roseti, preşedintele Animal Life Sibiu. Potrivit sursei citate, Animal Life a reuşit să sterilizeze în acest an aproape 700 de animale.

În prezent Animal Life construieşte un adăpost pentru o sută de câini abandonaţi.

×