x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Festivalul Enescu: Recitalul de duminică al tenorului Jonas Kaufmann a fost anulat din motive de sănătate

Festivalul Enescu: Recitalul de duminică al tenorului Jonas Kaufmann a fost anulat din motive de sănătate

16 Sep 2017   •   20:40
Festivalul Enescu: Recitalul de duminică al tenorului Jonas Kaufmann a fost anulat din motive de sănătate

Tenorul Jonas Kaufmann, care trebuia să susţină duminică un recital în cadrul Festivalului ''George Enescu'', îşi reprogramează apariţia pentru o ediţie viitoare, din motive de sănătate, anunţă organizatorii.

''Tenorul Jonas Kaufmann îşi reprogramează recitalul de duminică, 17 septembrie, de la ora 16,30, la Ateneul Român din cadrul Festivalului 'Enescu' 2017 pentru o ediţie viitoare a festivalului, din motive de sănătate. Recitalul nu va fi înlocuit cu unul al altui artist, deoarece anunţul a fost primit de organizatorii festivalului sâmbătă după-amiază, într-un timp prea scurt pentru a putea contracta un alt interpret'', se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

''Jonas Kaufmann regretă enorm această reprogramare şi va reveni pentru a stabili data unui viitor recital în cadrul festivalului'', se menţionează în mesajul primit de organizatorii Festivalului Enescu sâmbătă după-amiază.

Publicul poate recupera contravaloarea biletului achiziţionat fie la magazinele sau centrele Eventim de unde a fost efectuată cumpărarea, fie trimiţând un email la adresa contact@eventim.ro în cazul în care tichetul a fost luat online.

Deţinătorii de abonamente pentru seria Recitaluri şi Concerte Camerale vor beneficia de o reducere de 122 lei, pentru categoria I, respectiv 95 lei pentru categoria II, informează organizatorii.

Procedura de returnare a sumelor va începe de luni, 18 septembrie, la biroul Eventim din holul principal al Ateneului Român. Pentru restituirea sumelor este necesară prezentarea abonamentului în original la acest centru, anunţă sursa citată.

×