Zilele norocoase ale zodiilor. Află care e zodia cea mai norocoasă!

08 Aug 2017

După o Lună Plină în Vărsător extrem de puternică, a venit momentul să analizăm care vor fi zodiile cu cel mai mult noroc în luna august. Printre nativi se numără una care, deși a trecut prin numeroase încercări, acum se pare că a tras lozul cel mare, scrie clicksanatate.ro.

Berbec
În luna august, vei fi tentată să lași grijile deoparte și să te bucuri mai mult de viață. Ai putea începe prin a ieși mai mult cu prietenii și a cunoaște oameni noi. Zilele norocoase sunt 10,12 și 14 august, atunci când banii și relațiile sociale vor merge ca pe roate.

Taur
Dacă ai trecut prin câteva momente neplăcute, acum e momentul să ștergi totul cu buretele și să o iei de la zero. Cu Venus pe casa iubirii, vei avea parte de clipe de neuitat alături de partenerul de viață. Ziua norocoasă este, fără îndoială, 25 august, însă dintre toți nativii, tu ești cea mai norocoasă zodie a lunii august. 

Gemeni
Te pregătești de un eveniment important în viața ta și faci tot ce îți stă în putință pentru a-l organiza până la cel mai mic detaliu. Vei primi un ajutor neașteptat din partea unei personae din trecutul tău, care îți va schimba total percepția. Zilele norocoase pentru tine sunt 16, 19 și 20 august.

Rac
Ești cu gândul la vacanță și abia aștepți să vizitezi un nou loc, care să te facă să te simți ca nou. Vei putea face asta în zilele de 23 și 28 august, atunci când e indicat să călătorești. Vei avea norocul să întâlnești persoane care să te călăuzească în drumul tău.

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Ce probleme ai în dragoste în funcție de zodie Ce probleme ai în dragoste în funcție de zodie
Cele 20 de întrebări care îţi pot salva căsnicia Cele 20 de întrebări care îţi pot salva căsnicia
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro Nu avea bani de chirie și a văzut un anunț pe internet. „Îți închiriez apartamentul dacă faci amor cu mine!” Fata a decis să încerce. Ce i-a făcut bărbatul
Libertatea.ro Cât de des e bine să faci sex, în funcție de vârstă. După o anumită vârstă, se întâmplă asta
A1.ro Sătenii dintr-o comună ieșeană săpau liniștiți la canalizare atunci când au făcut o descoperire istorică! Ce au găsit în pământ
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de luni, 21 august 2017