Zilele norocoase ale zodiilor. Află care e zodia cea mai norocoasă!

08 Aug 2017

După o Lună Plină în Vărsător extrem de puternică, a venit momentul să analizăm care vor fi zodiile cu cel mai mult noroc în luna august. Printre nativi se numără una care, deși a trecut prin numeroase încercări, acum se pare că a tras lozul cel mare, scrie clicksanatate.ro.

Berbec
În luna august, vei fi tentată să lași grijile deoparte și să te bucuri mai mult de viață. Ai putea începe prin a ieși mai mult cu prietenii și a cunoaște oameni noi. Zilele norocoase sunt 10,12 și 14 august, atunci când banii și relațiile sociale vor merge ca pe roate.

Taur
Dacă ai trecut prin câteva momente neplăcute, acum e momentul să ștergi totul cu buretele și să o iei de la zero. Cu Venus pe casa iubirii, vei avea parte de clipe de neuitat alături de partenerul de viață. Ziua norocoasă este, fără îndoială, 25 august, însă dintre toți nativii, tu ești cea mai norocoasă zodie a lunii august. 

Gemeni
Te pregătești de un eveniment important în viața ta și faci tot ce îți stă în putință pentru a-l organiza până la cel mai mic detaliu. Vei primi un ajutor neașteptat din partea unei personae din trecutul tău, care îți va schimba total percepția. Zilele norocoase pentru tine sunt 16, 19 și 20 august.

Rac
Ești cu gândul la vacanță și abia aștepți să vizitezi un nou loc, care să te facă să te simți ca nou. Vei putea face asta în zilele de 23 și 28 august, atunci când e indicat să călătorești. Vei avea norocul să întâlnești persoane care să te călăuzească în drumul tău.

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Horoscopul săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Pe Tauri îi așteaptă cheltuieli mari Horoscopul săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Pe Tauri îi așteaptă cheltuieli mari
Cuceritorii zodiacului Cuceritorii zodiacului
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro Ce face acum barbatul care a batut-o in plina strada pe Viorica Dancila! Era membru PDL si ce a ajuns astazi...
Libertatea.ro Liviu Dragnea se însoară! Iubita e mai tânără cu 30 de ani
A1.ro Avertisment important al preoților: Ce e INTERZIS să faci duminica! Nu, nu e vorba neaparat de „împreunare”, așa cum numesc creștinii - sexul
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?