x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Obiceiurile care îți distrug relația

Obiceiurile care îți distrug relația

31 Oct 2017   •   18:41
Obiceiurile care îți distrug relația

Încrederea se construiește în timp și este rezultaul unui proces mai lung de cunoaștere și de compromisuri pe care partenerii trebuie să le facă pentru o relație fericită, scrie clickpentrufemei.ro. Există însă și câteva obiceiuri și atitudini care pot distruge încrederea investită în cuplu, iar cele mai frecvente dintre ele sunt:

Anulează o întâlnire importantă

Iubitul tău ți-a promis că va veni la un eveniment important din familia ta, dar te anunță în ultimul moment că nu va reuși să ajungă. Dacă acest lucru se întâmplă frecvent, involuntar, încrederea ta în el se va diminua.

Nu recunoaște când greșește

Iubitul sau soțul tău nu recunoaște niciodată când greșește și nu-ți spune niciodată că îi pare rău pentru un anumit lucru. Nimeni nu este perfect, cu toții facem greșeli din când în când, de aceea ar trebui să și admitem când se întâmplă asta. Dacă într-un cuplu asumarea responsabilității pentru un fapt lipsește cu desăvârșire în mod clar acesta nu se află într-un stadiu prea bun.
Dramatizează totul

Dacă atunci când aveți un conflict partenerul tinde să evite discuția și pleacă pur și simplu, acesta este un alt obicei care poate zdruncina încrederea pe care o aveți unul în altul. Conflictele trebuie rezolvate prin comunicare, iar dramatizarea lor nu aduce cu siguranță nimic bun.

×
Subiecte în articol: relaţii cupluri