Lucruri pe care o femeie stilată nu trebuie să le facă

30 Sep 2017

Stilul nu se referă doar la măiestria cu care îți alegi și combini hainele, ci și la felul în care te comporți. Bunele maniere și educația sunt cele care definesc stilul unei femei și, dacă îți dorești să emani rafinament, ia în calcul toate aspectele. Și niciodată nu face aceste lucruri, scrie clickpentrufemei.ro.

Nu te mândri cu realizările tale

Fie că sunt pe plan profesional, de exemplu ai fost recent avansată pe un post mai bun, fie că sunt pe plan personal, cum ar fi ultima vacanță exotică unde ai mers cu iubitul, acestea ar trebui ținute doar pentru tine. Poți aminti în treacăt despre ele, dacă simți nevoia, dar nu trebuie să faci un întreg subiect despre aceste lucruri și în niciun caz la superlativ. Alege discreția și discută despre lucruri mai importante cu cei dragi, care să vă ajute să evoluați împreună.

Nu scoate în evidență doar părțile bune

Dacă vei face acest lucru, vei risca să creezi frustrare în interiorul sufletului tău. Orice femeie are și părți mai puțin bune, dar acestea sunt cele care o fac să fie unică și, până la urmă, umană! Dacă ai un ten frumos, care nu are nevoie de machiaj și îi vei spune prietenei tale cât de mult de bucură că ești așa de norocoasă, poate părea că ești plină de tine. În plus, poate o vei pune într-o postură deloc plăcută în condițiile în care tenul ei nu este precum al tău și are nevoie de machiaj pentru a-și camufla impefecțiunile. Pentru a construi relații autentice, nu te sfii să le arăți oamenilor și părțile vulnerabile.

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017 Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017
Horoscopul săptămânii 29 septembrie-5 octombrie Horoscopul săptămânii 29 septembrie-5 octombrie
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017