Lucruri pe care o femeie stilată nu trebuie să le facă

30 Sep 2017

Stilul nu se referă doar la măiestria cu care îți alegi și combini hainele, ci și la felul în care te comporți. Bunele maniere și educația sunt cele care definesc stilul unei femei și, dacă îți dorești să emani rafinament, ia în calcul toate aspectele. Și niciodată nu face aceste lucruri, scrie clickpentrufemei.ro.

Nu te mândri cu realizările tale

Fie că sunt pe plan profesional, de exemplu ai fost recent avansată pe un post mai bun, fie că sunt pe plan personal, cum ar fi ultima vacanță exotică unde ai mers cu iubitul, acestea ar trebui ținute doar pentru tine. Poți aminti în treacăt despre ele, dacă simți nevoia, dar nu trebuie să faci un întreg subiect despre aceste lucruri și în niciun caz la superlativ. Alege discreția și discută despre lucruri mai importante cu cei dragi, care să vă ajute să evoluați împreună.

Nu scoate în evidență doar părțile bune

Dacă vei face acest lucru, vei risca să creezi frustrare în interiorul sufletului tău. Orice femeie are și părți mai puțin bune, dar acestea sunt cele care o fac să fie unică și, până la urmă, umană! Dacă ai un ten frumos, care nu are nevoie de machiaj și îi vei spune prietenei tale cât de mult de bucură că ești așa de norocoasă, poate părea că ești plină de tine. În plus, poate o vei pune într-o postură deloc plăcută în condițiile în care tenul ei nu este precum al tău și are nevoie de machiaj pentru a-și camufla impefecțiunile. Pentru a construi relații autentice, nu te sfii să le arăți oamenilor și părțile vulnerabile.

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Horoscopul săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Pe Tauri îi așteaptă cheltuieli mari Horoscopul săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Pe Tauri îi așteaptă cheltuieli mari
Cuceritorii zodiacului Cuceritorii zodiacului
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro Ce salariu avea Andreea Marin cand era la "Surprize, Surprize"! "Puteam să îmi cumpăr pe lună…"
Libertatea.ro După nici 3 ani de căsnicie, Anda Adam a luat decizia
A1.ro Se caută angajați. Salariul este 21.000 de lei lunar și nu e nevoie să pleci din țară! Vestea bună e că nu ai nevoie de pregătire. Sunt SUTE DE LOCURI disponibile!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?