Horoscopul săptămânii 29 septembrie-5 octombrie

30 Sep 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea săptămână, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

În prima jumătate a săptămânii, au tot felul de idei care de care mai bune. Pentru a obține rezultatele pe care le doresc, trebuie să se gândească bine, apoi să acționeze. Schimbări vor fi, indiferent dacă le place sau nu. Se vor comporta aşa cum ştiu ele să fie, glumețe, mână largă. Succesul le învăluie ca un halou perpetuu, iar ele trec acum printr-o perioadă foarte bună.

Taur

Să fie pregătite, deoarece lucrurile se pot complica din cauza modului în care comunică. Merită să lupte pentru ideile la care ţin, iar roadele vor apărea până spre finalul primei decade. Să folosească săptămâna pentru a crea, pentru a da minţii lor un răgaz să analizeze ce este de făcut, să nu îşi facă griji, pentru că nu vor fi probleme.

Gemeni

Se vor linişti în mijlocul familiei. Mai mult, sunt atractive pentru partenerii lor, iar copiii sunt topiţi după ele. Sunt frumoase și exercită o fascinaţie extraordinară asupra celor pe care îi iubesc. Dacă sunt singure, vor găsi omul care să facă să le bată inima mai repede. Este cineva care vrea să fie mai tot timpul în preajma lor. Poate fi chiar persoana alături de care își vor trăi toată viaţa.

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017 Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017
Lucruri pe care o femeie stilată nu trebuie să le facă Lucruri pe care o femeie stilată nu trebuie să le facă
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017