Horoscopul săptămânii 25-31 august 2017

25 Aug 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec
Au energia necesară pentru a regla problemele care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie, probleme care ţin de propria exprimare şi de o anumită orientare confesională care le-a blocat ascensiunea vocaţională. Vor realiza că sentimentele nu sunt o formă, ci fondul unei relaţii de durată. Vor să se implice afectiv. 

Taur
Vor pune țara la cale, în așa fel încât își vor impune punctul de vedere în fața  unor oameni care nu fac altceva decât să le bage bețe în roate. Ele vor restabili ordinea la locul de muncă, în comunitatea în care trăiesc, vor taxa orice neglijență, orice treabă făcută de mântuială. Dintr-a doua parte a săptămânii, să fie atente la digestie în general.

Gemeni
Încearcă să repare ce au greșit, deciziile eronate, cheltuielile nejustificate. Au experiență, dar teama că unii sunt mai buni decât ele le-a șubrezit fundamentul relațional care acum amenință să se prăbușească. Se activează componenta materială, într-o dispută care implică contracte. Au idei și sugestii bune.

Rac
Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulțumește. Comunicarea cu familia are de suferit, ascunde ranchiună și amărăciune. Le sugerez să fie foarte atente la o decizie care aparent este bună, dar care în realitate ascunde multe capcane. Una li se va spune, alta vor pricepe, deci nu este momentul să viseze.
 

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Horoscop erotic! Cu cine te potrivești în PAT și cine este persoana care te va completa Horoscop erotic! Cu cine te potrivești în PAT și cine este persoana care te va completa
Horoscopul săptămânii viitoare. Vești bune pentru Tauri Horoscopul săptămânii viitoare. Vești bune pentru Tauri
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro Film horror pe un câmp din România. Un copil cu retard mintal este abuzat sexual. Opt minori participă la fapte. Totul este filmat
Libertatea.ro Primele imagini cu Serena Williams în rochie de mireasă. Poartă adidași! FOTO
A1.ro „NENOROCIREA s-a abătut asupra Pământului”. Peste 400 de morți în doar câteva ore! Este un DEZASTRU nemaivăzut
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?