Horoscopul săptămânii 25-31 august 2017

25 Aug 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec
Au energia necesară pentru a regla problemele care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie, probleme care ţin de propria exprimare şi de o anumită orientare confesională care le-a blocat ascensiunea vocaţională. Vor realiza că sentimentele nu sunt o formă, ci fondul unei relaţii de durată. Vor să se implice afectiv. 

Taur
Vor pune țara la cale, în așa fel încât își vor impune punctul de vedere în fața  unor oameni care nu fac altceva decât să le bage bețe în roate. Ele vor restabili ordinea la locul de muncă, în comunitatea în care trăiesc, vor taxa orice neglijență, orice treabă făcută de mântuială. Dintr-a doua parte a săptămânii, să fie atente la digestie în general.

Gemeni
Încearcă să repare ce au greșit, deciziile eronate, cheltuielile nejustificate. Au experiență, dar teama că unii sunt mai buni decât ele le-a șubrezit fundamentul relațional care acum amenință să se prăbușească. Se activează componenta materială, într-o dispută care implică contracte. Au idei și sugestii bune.

Rac
Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulțumește. Comunicarea cu familia are de suferit, ascunde ranchiună și amărăciune. Le sugerez să fie foarte atente la o decizie care aparent este bună, dar care în realitate ascunde multe capcane. Una li se va spune, alta vor pricepe, deci nu este momentul să viseze.
 

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie 2017 Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie 2017
Cum să aplanezi eficient certurile Cum să aplanezi eficient certurile
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro Acest om ne-a salvat viețile, dar A MURIT uitat de toți. Cum a fost posibil așa ceva
Libertatea.ro Alocații de 200 de lei pentru copii. Ce au decis parlamentarii
A1.ro Românul care a salvat lumea. ”Elicopterul meu a prins, cu elicea, o macara. Era soare, n-a văzut-o. Au căzut, cu toții, direct în reactorul nuclear. S-au topit!”
IncomeMagazine.ro Ce s-ar intampla cu Pamantul daca n-ar exista Jupiter?