Care sunt etapele suferinței?

11 Feb 2018

Trecerea prin anumite perioade dificile face parte din viață. Cu toții putem experimenta durere sufletească, amărăciune, sentimente de dezolare și întristare.

Pierderea sau doar despartirea de o persoana draga, chiar si schimbarile minore in viata de zi cu zi, tot ceea ce vedem si experimentam, toate ne afecteaza.

Datorita faptului ca suntem unici, felul in care reactionam in astfel de momente de mahnire ne deosebeste.Unele raspunsuri sunt mecanisme automate de aparare, ce implica atacuri sau incercarea de a blama.

Altele sunt de negare, iar majoritatea incetinesc procesul de vindecare si revenirea la normalitate. Exista cateva etape prin care trec, la un moment dat, fiecare dintre cei ce sufera – indiferent de cauza de la care porneste aceasta suferinta.

Iar primul pas prin care ne putem reveni este sa constientizam si sa acceptam, sa realizam ca sunt reactii normale, firesti pentru orice fiinta ce gandeste si simte.

In prima faza apare ...............

Citește mai departe care sunt etapele suferinței

Ultima oră
Alte titluri din: Relatii
Horoscop 20 februarie 2018 (Gromovnic sau Zodiac Românesc) Horoscop 20 februarie 2018 (Gromovnic sau Zodiac Românesc)
Ghidul bunelor maniere. Cum ne comportăm în relația de cuplu. Ce trebuie să facă El? Ghidul bunelor maniere. Cum ne comportăm în relația de cuplu. Ce trebuie să facă El?
Mai multe titluri din: Relatii
Antena3.ro ANUNȚ TRIST în ROMÂNIA! Un NUME CELEBRU A MURIT! Mare păcat!
Libertatea.ro Adriana Bahmuțeanu, anunț bombă: 'Voi avea...'
A1.ro Detalii cumplite despre moartea Madalinei Manole! E pentru prima oară când se spune un adevăr dureros! „Nu a...”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?