x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

31 Iul 2017   •   09:56
 Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Se spune că fiecare persoană poartă cu ea un blestem al sorții, care mai devreme sau mai târziu se răsfrânge asupra vieții. Deși nu este clar de unde provine acest blestem și cu ce scop are loc, el diferă de la zodie la zodie și poate fi interpretat în mai multe moduri. Află ce blestem ascunde fiecare semn zodiacal în parte, scrie clickpentrufemei.ro.
 
Berbec
Nu se poate să existe o persoană mai hotărâtă ca nativul Berbec. Atunci când își pune ceva în gând, acționează și îndeplinește. Dincolo de ambiția sa, el poartă cu sine o suferință enormă, aceea de a nu fi apreciat la adevărata valoare. Blestemul său este să fie mereu înconjurat de oameni ipocriți, care îl invidiază și care îi doresc răul.

Taur
Este impulsiv și dificil, dar e bine să îl ai prin preajmă la greu. Dincolo de defectele sale, nativul Taur este o persoană sufletistă, care știe să fie alături cuiva atunci când are nevoie. El este legat de un blestem, acela că, uneori, poate fi atât de bun, încât să ajungă să regrete acest lucru.

Gemeni
Puternic, rațional și comunicativ, nativul Gemeni intră în legătură cu foarte multe persoane și reușește să își facă prieteni. Totuși, el nu este o fire statornică, motiv pentru care este nevoit să poarte cu sine singurătatea. Este blestemat să fie întotdeauna singur și să își caute sufletul pereche.

Rac
Semnul Rac ascunde o sensibilitate ieșită din comun, o trăsătură de caracter care, în ciuda aparențelor, nu îl favorizează. Blestemul său este să fie atât de sensibil și de naiv, mai ales în iubire, încât va deveni o persoană foarte ușor de rănit și de dezamăgit.

Leu
Deși este o persoană puternică, care stârnește admirația pe oriunde ar merge, nativul Leu are o suferință interioară. Este blestemat pe vecie să aibă ghinion în dragoste. Poate unii își vor găsi partenerul, însă majoritatea vor avea parte de povești de dragoste neîmpărtășite sau care se vor încheia mult prea devreme.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop balanta