x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scandal ENORM la Hollywood. Un mare producător este acuzat de cele mai celebre vedete de hărțuire sexuală

Scandal ENORM la Hollywood. Un mare producător este acuzat de cele mai celebre vedete de hărțuire sexuală

12 Oct 2017   •   21:30
Scandal ENORM la Hollywood. Un mare producător este acuzat de cele mai celebre vedete de hărțuire sexuală

Poliţia britanică a deschis o anchetă în cazul producătorului american de filme Harvey Weinstein pentru presupusele infracţiuni de natură sexuală, a informat joi publicaţia britanică The Guardian, citată de Reuters. 

     "Serviciul de Poliţie Metropolitană a primit o acuzaţie de agresiune sexuală din partea poliţiei din Merseyside miercuri, 11 octombrie. Acuzaţia va fi evaluată de către ofiţeri de la Comandamentul pentru infracţiuni sexuale şi abuzuri asupra copiilor", a indicat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane din Londra. 

     Potrivit acestuia, poliţia nu va dezvălui numele persoanei implicate. 

     Producătorul de la Hollywood a negat anterior acuzaţiile de sex ne-consensual. 

Poliţia din New York a deschis la rândul său o anchetă cu privire la un presupus act de agresiune sexuală, datând din 2004, de care Harvey Weinstein este acuzat, după cum a declarat joi un purtător de cuvânt al poliţiei newyorkeze pentru AFP. 

Harvey Weinstein, în vârstă de 65 de ani, este implicat într-un scandal de hărţuire sexuală care a luat amploare. El este acuzat că a agresat tinere actriţe, modele şi angajate încă din anii '90. Actriţe celebre au depus public mărturie în acest sens, printre care Mira Sorvino, Rosana Arquette, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Emma de Caunes şi Judith Godreche, care au descris avansuri sexuale insistente ale puternicului producător, cel mai adesea în camera sa de hotel. 

Trei femei l-au acuzat de viol - vedeta italiană Asia Argento, actriţa Lucia Evans şi o altă femeie care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Prin intermediul unui purtător de cuvânt, Weinstein a afirmat că toate relaţiile sale sexuale au fost cu acordul partenerelor.AGERPRES/

×
Subiecte în articol: Harvey Weinstein