Paula Seling explică secretul siluetei ei de invidiat: ”Sunt zile în care trăiesc cu aer”

09 Feb 2018

Îndrăgita cântăreață Paula Seling dezvăluie care este secretul siluetei ei de invidiat și vorbește pe larg despre stilul ei de viață și despre familia ei.

Artista susține că a învățat de-a lungul vremii anumite reguli, asta pentru că, spunea ea, moștenirea genetică nu a ajutat-o și are un metabolism tare lent.

”Eu pot să trăiesc și cu nimic. Am zile în care nu mănânc și nu pățesc nimic. Pur și simplu trăiesc cu aer”, spune Paula Seling.

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu mănâncă deloc carne, asta chiar dacă uneori poate organismul îi cere proteină animală.

”Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun.Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum,” recunoaște Paula Seling.

Despre dieta ei și a soțului său, despre experiențele personale și profesionale, Paula Seling vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată duminică de la ora 13.00, la Antena Stars.

Ultima oră
Alte titluri din: Monden
CUTREMURĂTOR. Decizie oficială în cazul fetiței Anastasiei Cecati! A venit bunica din România, dar sunt probleme cu actele CUTREMURĂTOR. Decizie oficială în cazul fetiței Anastasiei Cecati! A venit bunica din România, dar sunt probleme cu actele
Torţionarul Vişinescu, hotărât să-i afle secretul solistului Carla’s Dreams: ”Demachiază-te!” Torţionarul Vişinescu, hotărât să-i afle secretul solistului Carla’s Dreams: ”Demachiază-te!”
Mai multe titluri din: Monden
Antena3.ro VESTE-ȘOC în ROMÂNIA! O CUNOSCUTĂ ACTRIȚĂ a fost OMORÂTĂ în URMĂ CU PUȚIN TIMP!
Libertatea.ro Monica Gabor, partidă de sex în restaurant. Înregistrarea reală, făcută publică acum
A1.ro Ți se rupe sufletul! Cu cine va rămăne fetița de o lună a Anastasiei Cecati. Declaraţiile bunicii şi ale prietenilor sunt sfâșietoare
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?