x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden NUNTĂ REGALĂ Tatăl lui Meghan nu îşi va conduce fiica la altar

NUNTĂ REGALĂ Tatăl lui Meghan nu îşi va conduce fiica la altar

16 Mai 2018   •   09:46
NUNTĂ REGALĂ Tatăl lui Meghan nu îşi va conduce fiica la altar

Cu trei zile înainte de nunta regală, tatăl lui Meghan Markle a confirmat pentru media americane că urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la inimă şi astfel nu va putea participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry.

 

Medicii îmi vor "debloca" arterele, vor ''repara daunele şi vor monta un stent acolo unde este nevoie", a declarat Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, pentru site-ul de ştiri mondene TMZ. "Thomas Markle nu îşi va conduce fiica la altar sâmbătă şi nu va merge în Anglia", a concluzionat publicatia.

Anunţul pune capat unei perioade de incertitudine privind prezenţa tatălui lui Meghan la ceremonie, perturban, oarecum, comunicarea perfect rodată a Casei Regale. Mama lui Meghan, Doria Ragland, în vârstă de 61 de ani, ar putea fi persoana care o va conduce pe fosta actriţă americană la altar, conform mai multor media.

Totul a început luni dimineaţă în urma unui articol publicat de TMZ în care se afirma că tatăl viitoarei mirese a decis să nu ia parte la nunta regală din 19 mai pentru a nu o pune într-o lumină negativă pe fiica sa după ce ar fi înscenat mai multe fotografii vândute presei mondene. Tot atunci, el a precizat că a fost spitalizat din cauza unor dureri toracice severe şi că va merge în Anglia doar dacă va primi undă verde de la medici.

"Urăsc ideea de a pierde unul dintre cele mai importante momente din istorie şi de a nu fi capabil să-mi conduc fiica la altar", a spus el subliniind că Meghan l-a sunat luni, dar nu era langa telefon. Ulterior, ea i-a trimis mesaje spunandu-i că îl iubeşte, că nu îl învinuieşte pentru ce a făcut şi că este îngrijorată pentru starea lui de sănătate.

Imaginile cu Thomas Markle, pe care acesta le-ar fi vândut cu 100.000 de dolari, au făcut înconjurul lumii, potrivit ziarului Daily Mirror. Pozele îl prezintă pe septuagenar în toiul pregătirilor pentru nuntă şi par să fi fost surprinse de paparazzi, însă sunt de fapt rezultatul unor înscenări, notează sursa citată. AGERPRES

×